снимка БулфотоНе сме във война, магазините са пълни, а у

...
снимка БулфотоНе сме във война, магазините са пълни, а у
Коментари Харесай

Вълчев: Не сме във война, магазините са пълни, а вкъщи е топло

снимка Булфото

Не сме във война, магазините са цялостни, а вкъщи е топло. 

" Положението не е толкоз трагично, колкото ни го показват. Медиите усилват възприятието у хората, че няма ниша, в която да се скрием. Ние не сме във война. Магазините са цялостни, а у дома е топло. Свикнахме да гледаме, че бедствия се случват единствено в Африка или по други места, само че не и у нас. Западният човек си мислеше, че сходни неща се случват единствено на другите. И когато застиган и на нас, ние се стъписахме. " Такъв коментар направи в предаването " 120 минути " по БТВ някогашният учебен министър професор Даниел Вълчев, съобщи.

По думите му, пандемията несъмнено е повлияла на живота на българите. " Вирусът нападна там, където човек е най-слаб, а не поразява по идентичен метод всички хора. Той сподели проблемите на западните общества ", съобщи Вълчев. Бившият министър на образованието е безапелационен, че няма да се имунизира и в никакъв случай не го е правил непринудено. Искал първо да се запознае с детайлностите за имунизацията и нейното въздействие. Според Даниел Вълчев здравната ни система не добра и вместо да се търсят първопричините за избрани болести, се оферират на пациентите краткотрайни решения посредством банкет на лекарства, които единствено облекчат признаците.

Той разяснява и митингите против ръководещите и основния прокурор. " От лятото държавното управление е нелегитимно. Според мен министър председателят Бойко Борисов сгреши, като не отиде на избори. Протестите демонстрираха, че е допустимо хора с разнообразни политически визии и истории да се обединят в името на една обща цел ", сподели Даниел Вълчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР