Снимка БулфотоНе е невъзможно световният шампион по бокс Антъни Джошуа

...
Снимка БулфотоНе е невъзможно световният шампион по бокс Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Мениджърът на Кобрата: Мач с Джошуа на 1 юни? Не е невъзможно!

Снимка Булфото

Не е невероятно международният първенец по бокс Антъни Джошуа да организира наложителната си отбрана за пояса на IBF против кандидата Кубрат Пулев още на 1 юни. Това съобщи особено за  TrafficNews  мениджърът на българина - Ивайло Гоцев.

До този мач би могло да се стигне, откакто противникът на Джошуа за мача на тази дата в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк - Джарел Милър, бе махленски в приложимост на допинг.

Мачът не е публично анулиран, защото следва отваряне и на Б тестът, само че съвсем несъмнено и тя ще се окаже позитивна.

Джошуа - Кобрата на 1 юни? Няма невъзможни неща, само че още е рано да разясняваме при новата обстановка. С промоутъра на Джошу - Еди Хърн, сме в контакт и по принцип говорехме да създадем мача през септември. Сега имаме други проекти - не бързаме за на никое място, те бързат. Така че противникът на Джошуа за 1 юни може и да е различен. Джени Суши не е проблем за възможен мач на Кобрата със международния първенец, добави пловдивчанинът по отношение на разразилия се скандал с прословутната целувка на Пулев с репортерката, която докара до заледяване на боксовия му лиценз за Калифорния. Има доста разновидности, които занапред ще се разискват, тъй че не желая и не мога да влизам в детайлности и да бъда съответен, сподели още Ивайло Гоцев.

Двубоят на 1 юни най-вероятно ще остане в Медисън Скуеър Гардън, без значение дали ще бъде с Джарел Милър или с някой различен. Причината е, че към този момент са направени нужните вложения, а предварителната продажба на билети счупи всевъзможни върхове.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР