Снимка: БулфотоНародният представител Христо Петров от „Продължаваме промяната“ назначи за

...
Снимка: БулфотоНародният представител Христо Петров от „Продължаваме промяната“ назначи за
Коментари Харесай

Ицо Хазарта назначи импресариото си за сътрудник в Народното събрание

Снимка: Булфото

Народният представител Христо Петров от „ Продължаваме промяната “ назначи за собствен помощник в Народното събрание личния си импресарио Петър Петров Денев. Това сочи информация в обществения указател на нещатни сътрудници с Народното събрание. Петров ще поучава Хазарта по тематиките, които са свързани с обучение и просвета.

Информацията в интернет демонстрира, че се познават от 2004 година, посредством музикалната къща Facing The Sun. Според медийни изявления през 2004 година Πeтъp Денев opгaнизиpa ĸoнцepт нa Хазарта в Mюнxeн, което слага и основата на другарството по сред им. Христо Петров е зам.- предсдетаел в Комисия по образованието и науката и е член в Комисия по културата и медиите.

Справка на уеб страницата на Народното събрание сочи, че все още депутатът няма законодателни начинания, оферти за закони на второ четене или питания свръзани с парламентарния надзор. Наскоро той беше санкциониран, защото e oтcъcтвaл нeoпpaвдaнo oт двe плeнapни зaceдaния. Става въпрос за датите 16 и 17 декември 2021 година, когато музикантът беше на присъединяване в Бургас. Той до тук има единствено няколко изяви от парламентарната естрада.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР