Снимка: БулфотоНа 05.06.т.г. около 08.00 ч. в Районно управление -

...
Снимка: БулфотоНа 05.06.т.г. около 08.00 ч. в Районно управление -
Коментари Харесай

Мъжът, намушкал 17-годишен помориец, нападнал и жена

Снимка: Булфото

На 05.06.т.г. към 08.00 ч. в Районно ръководство - Поморие е получено съобщение  от 31 годишна поморийка за това, че три дни по-рано – на 02.06.т.г. към 22.10 ч., до момента в който се разхождала по крайбрежната алея, е нападната от чужд мъж, който след нанасяне на удар с ръка в региона на гърба, й лишава мобилният телефон и побягва, написа Флагман.бг.

В резултат на полицейските дейности е установено, че причинител на грабежа е арестувания за нанасянето на порезна рана в региона на гърба на 17 годишен помориец, осъществено на 02.06.т.г. към 23.30 ч. в региона на бл. 25 на поморийската улица Княз Борис I криминално проявен - Б.М., 24 годишен от Поморие. Ограбеният мобилен телефон е открит в дома на Б.М., ситуиран на ул. Родопи.

Извършени са голям брой процесуално-следствени дейности /  направил цялостни признания. По случая са проведении голям брой процесуално-следствени дейности / разпит на потърпевш, назначена е съдебно-медицинска експертиза, назначена и направена е съдебно-икономическа експертиза, изискана и приложена е информация за съдимост, различаване на разположение, привличане и разпит на обвинен и др./.

С разпореждане на прокуратурата срокът на задържане на 24 годишния помориец е продължен за период от 72 часа. Работата по случаите продължава от чиновници на Районно ръководство – Поморие.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР