Снимка БулфотоМорето през 2018 година може да излезе с до

...
Снимка БулфотоМорето през 2018 година може да излезе с до
Коментари Харесай

Пестим 40%, ако резервираме морето сега

Снимка Булфото

Морето през 2018 година може да излезе с до 40% по-евтино, в случай че изберем в точния момент къде ще почиваме и създадем ранна резервация. Промоциите са в ход от началото на годината, а през последните седмици всички хотелиери разписаха офертите. Туристическите организации ни обстрелват с най-разнообразни оферти за ваканции у нас и в чужбина, написа " Марица ".

Новината е, че туризмът в Турция се възвръща след напрегнатите събития от предходните две лета, а българските курорти са под натиска на съперниците от всички балкански страни с изход на море. Освен обичайните играчи от юг на пазара все по-агресивно се включват хотели от Албания, Хърватия и Черна гора.   

Всички оферират понижения при ранни записвания. Туроператорите обаче предизвестяват, че най-изгодните предложения нормално свършват в края на март. 

Сред топ офертите за Турция е отмора в Белек, Анталия. Хотелът е петзвезден, а престоят - с all inclusive. Пакетът включва 7 нощувки, път и здравна застраховка. Офертата излиза 1526 лв. с вероятни дати за резервации през юни и юли. За август месец към този момент всичко е резервирано. Освен главните услуги, в допълнение може да се заплатят три мини екскурзии до разнообразни близки дестинации. Почивката включва предложение за рафтинг, чиято цена е 120 лв.. 

Автобусни екскурзии с обиколка на няколко града в Турция се оферират за към 400 лв. на човек. Хотелите са тризвездни, като в цената са включени единствено вечери. 

Топ офертата за Гърция е за Александруполис, като до там може да се пътува и с персонален превоз. Цената обаче не е за изпускане - 68 лв. на човек за вечер в четиризвезден хотел.  Туристическата организация е присъединила в пакета здравна застраховка за 10 000 евро. 

Почивка на остров Закинтос, наименуван „ Перлата на Йонийско море “, на промоционална цена излиза 645 лв. на човек. Офертата е за 8 дни със 7 нощувки с включени вечери и закуски. Екскурзията е автобусна и първия ден минава в път, като настаняването е следобяд в курортното населено място Лаганас. Втория ден се предлага целодневна обиколка на острова с круизно корабче. Третия ден по избор на туристите може да се направи панорамна обиколка с посещаване на столицата на острова. Освен няколкото фотопочивки, в разходката е включен и престой на Банана Бийч. На шестия ден е последната екскурзия по жела ние - до остров Кефалония. 

Почивка в Египет за 7 нощувки с ранно записване излиза малко над 1000 лв.. Хотелът е петзвезден. От организацията предизвестяват, че в страната се дават бакшиши и има входни такси на забележителностите. 

Около хиляда лв. се движи и цената на 7-дневна екскурзия в Мароко.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР