Снимка: БулфотоЛошите новини за Николай Бодуров продължават. Доскорошният капитан на

...
Снимка: БулфотоЛошите новини за Николай Бодуров продължават. Доскорошният капитан на
Коментари Харесай

Ултраси на Левски потрошили колата на капитана на ЦСКА

Снимка: Булфото

Лошите вести за Николай Бодуров не престават. Доскорошният капитан на ЦСКА очевидно към този момент се е примирил с обстоятелството, че няма късмет да се върне в играта за „ алените ”, а в деня на мача с Англия е бил строшен и персоналният му автомобил, написа „ Меридиан мач ”.

Бодуров е имал малшанса да пътува с колата си в града и да се натъкне на огромна агитка от ултраси на Левски, които са вървели към Националния стадион за квалификацията с Англия часове преди невиждания расистки скандал, който опозори страната ни през света.

Защитникът е бил разпознат от почитателите, които са си излели гнева върху автомобила му. По колата му има редица вреди.

Николай Бодуров изпадна в недружелюбност в ЦСКА при започване на месец август и от този момент няма мач за „ алените ”. Наскоро притежателят на 31-кратните първенци Гриша Ганчев съобщи, че е зачеркнал Бодуров по образеца с Борис Галчев, което значи, че ще му бъде издирван нов тим през зимата. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР