Бившата адреналинка от Господари на ефира Жана Брейчева се появи

...
Бившата адреналинка от Господари на ефира Жана Брейчева се появи
Коментари Харесай

Гала предупреди адреналинката Жана: Веганите са заплашени от цироза и без капка алкохол

Бившата адреналинка от „ Господари на ефира ” Жана Брейчева се появи като гост-панелистка в „ На кафе ” в четвъртък. Двете с Гала незабавно се хвърлиха в тематиката за здравословното хранене, която сега е нещо като компетентност за танцьорката.

Макар че и двете направиха ангажимента, че всеки организъм е самостоятелен, те небрежно отхвърлиха като неправилни няколко режима, в това число известната „ глюкозна гражданска война ”, а по-късно и веганството.

Жана се включи с рецензии и към двете практики в храненето. Тя изясни, че е следвала правилата на глюкозната гражданска война, само че открила, че това не ѝ се отразява добре. Оказало се, че тъй като години наред се е хранила безсистемно, използването на този режим кара панкреаса ѝ да не работи добре и я е сложило в преддиабетно положение.

Гала пък не остана по-назад и хвърли огромна рецензия към веганството, което се практикува всеобщо в последно време.

„ Има вегани, които се разболяват от цироза, без изобщо да пият алкохол, тъкмо поради веганството, поради непрекъснатото ястие на зеленчуци и тяхната ферментация в организма ”, съобщи водещата. Гала обаче не цитира никакви съответни източници за това изказване. По тази причина евентуално е по-добре изказванието ѝ да се приема не като факт, а като нейно разбиране. Жана пък побърза да я успокои, че не е веган и не се тормози от тази заплаха. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР