В социалните мрежи се появи страховито видео, на което се

...
В социалните мрежи се появи страховито видео, на което се
Коментари Харесай

Злепоставиха Лили Иванова с кадри зад кулисите

В обществените мрежи се появи страховито видео, на което се вижда Лили Иванова в ужасна светлина. Видимо певицата не може към този момент да стои на краката си, а гледката е изключително мъчителна за нейните фенове. 

Примата на естрадната музика не може към този момент да се движи сама, нужна й е поддръжка, с цел да се придържа за някого. 

На видеото ясно се вижда, че Лили към този момент се е прегърбила и употребява гардовете за упора, само че изрично отхвърля да се появи с патерици или бастун, цитира " Блиц шоу ". 

Клипът е сниман бекстейдж и демонстрира по какъв начин Лили се подпира за двама охранители, които й оказват помощ да излезе на сцената. Крехката прима очевидно залита, а гардовете й служат като патерици.

Това изяснява и слуховете, че концертът, който приготвя през декември, ще бъде сетен. 85-годишната звезда не се отхвърля от сцената и продължава да прави концерти. Но най-вероятно тази година ще й бъде за последно, защото здравословното й положение към този момент не го разрешава. 

В момента билетите за зала „ Арена армеец “ вървят сред 60 и 350 лв.. Очакваната чиста облага за певицата е към 1 милион лв.. Колеги на певицата считат, че поради здравословното й положение, този път може да бъде седнала на столче и по този начин да изкара изявата си
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР