Снимка БулфотоКогато се прибера в България, ще събера колегите, замесени

...
Снимка БулфотоКогато се прибера в България, ще събера колегите, замесени
Коментари Харесай

Борисов: Като минавам по „Цариградско шосе“ и гледам сградите да са красиви, но ако искат колиби – колиби

Снимка Булфото

Когато се прибера в България, ще събера сътрудниците, забъркани в свадите. В ГЕРБ ще си понесем следствията. Това сподели пред публицисти в Брюксел министър председателят Бойко Борисов, представен от „ Фокус “ .

„ Тази партия съм я основал, с цел да се бори с корупцията на Българска социалистическа партия. И ГЕРБ, с помощта на българския народ, им нанесе толкоз удари, колкото няма в цялата история. Как ще оневиним Българска социалистическа партия за лагерите, за националните произшествия, за съсипването на стопанска система, за банкрутите на банките “, попита министър председателят.

„ Българска социалистическа партия в последните си дни на ръководство одобриха закон, с който споделяха, че не им се търси отговорност за нищо. Не помните ли закона при Станишев, който одобри, тръгвайки си от там. Ако ГЕРБ са приели закон в Народното събрание, който облагодетелства някого, на следващия ден ще внеса различен, с който да трансформира това, в случай че е погрешно. В Брюксел като се огледах има толкоз високи здания, няма ли такива сдружения, такива протестиращи? Или в Лондон? В кой град няма „ сити “ и високи здания? Въпросът е законни ли са или не и дали има лобизъм за това. Ако има сходно нещо, ще го изправим “, съобщи Борисов.

„ Имах диалог с всички, само че по телефона ми изясняват, че 100% всичко им е законно “, уточни той. По думите му би трябвало да има спор хубаво ли е да има високи здания. „ Като минавам по „ Цариградско шосе “ и виждам постройките да са красиви, издават напълно различен образ на града. Ако желаят колиби – колиби. Глас национален, глас Божи. Ние живеехме в барака, две стаи в Банкя – със сестра ми в една стая, до момента в който бяхме и студенти. Включително майка и баща бяха в другата стая. Други разбирам, че имат завещание на „ Оборище “, на „ Позитано “, в „ Лозенец “ – ами хубави наследства. Да забележим техните родители къде са работили тогава. Сиреч, колкото и да съм за единство, за мир, просто толкоз неща се вършат положителни и единствено с общи старания можем да се измъкнем в този тежък свят “, сподели още Бойко Борисов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР