Снимка: БулфотоИстината винаги побеждава. Тя винаги е на страната на

...
Снимка: БулфотоИстината винаги побеждава. Тя винаги е на страната на
Коментари Харесай

Десислава Иванчева: Истината винаги побеждава и те прави по-силен, а ние винаги сме се позовавали на нея

Снимка: Булфото

Истината постоянно побеждава. Тя постоянно е на страната на този, който не лъже и който се бори за верните дела.

Това съобщи подсъдимият някогашен кмет на столичния регион „ Младост ” Десислава Иванчева, представена от Дарик радио. Заедно с другите двама упрекнати - нейната заместничка Биляна Петрова и някогашния кмет на региона Петко Дюлгеров, Иванчева се яви в Специализирания съд, където започнаха финалните пледоарии по делото против тях. „ Слава Богу, ние се оказахме задоволително мощни. Истината те прави мощен, а ние се позовахме на нея ”, разяснява още Иванчева преди началото на съвещанието.

Процесът против тримата лиши на правораздавателната ни система близо една година, откакто на 18 април 2018 година Иванчева и Петрова бяха арестувани с белязани пари пред спортното министерство в София.

„ Нямаше нито един очевидец, който да намекне, че е имало предумисъл или нещо, което ние по някакъв метод да сме желали – пари за нас или наша изгода ”, безапелационна бе Десислава Иванчева. „ Според всички инспекции, като вътрешен одит и АДФИ, нямаме и за 10 лева забележка. Ние сме си работили законово “, добави още тя.

На въпрос каква е равносметката ѝ за последната година, откогато тече процесът против нея, тя отговори: „ Опропастен живот – на близки, на другари, на познати. Разболяна душeвност и физика ”.

Заместничката ѝ Биляна Петрова пък загатна за очакващи се изненади в правосъдната зала. „ Днес ще видите, че обвинителният акт и сюжетът се разграничават доста. Сценарият не почива на обстоятелства и доказателства. Ще се види, че прокуратурата си е измислила една картинка. Благодарение на тази картинка и скалъпени доказателства, една година животът ни е разрушен – 8 месеца в пъкъла и 4 месеца под домакински арест “, разяснява тя.

И съгласно двете в обвинителния акт на прокуратурата има „ измислени реплики и срещи ”, а задачата е била една – да се отстрани законно определения кмет на региона.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР