Снимка: БулфотоИнтересен разговор по телефона са провели днес премиерите на

...
Снимка: БулфотоИнтересен разговор по телефона са провели днес премиерите на
Коментари Харесай

Заев към Борисов: Оздравявай по-бързо. Бойко: Състоянието ми е стабилно

Снимка: Булфото

Интересен диалог по телефона са провели през днешния ден министър председателите на Северна Македония и България.

Това съобщи МИА.

В известие на пресслужбата на държавното управление на Северна Македония се споделя, че Зоран Заев и Бойко Борисов изразили общата си убеденост, че както те самите, по този начин и съответните държавни представители и екипи ще продължат диалозите по отворените двустранни въпроси за намиране на решение, което да бъде в полза на двете страни и на европейската интеграция, съобщи Българска телеграфна агенция.

Зоран Заев е поискал на Бойко Борисов здраве и бързо възобновяване от ковид. Борисов от своя страна е осведомил Заев, че се усеща доста по-добре и здравословното му положение е устойчиво.

Двамата министър председатели са разискали още подготовката на идната среща в София в границите на Берлинския развой и са се договорили да беседват още веднъж по телефона в понеделник, с цел да решат дали срещата Европейски Съюз - Западни Балкани ще бъде извършена с физическо наличие или онлайн, се споделя в известието.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР