Снимка: БулфотоДепутатът от Има такъв народ Филип Станев, който е

...
Снимка: БулфотоДепутатът от Има такъв народ Филип Станев, който е
Коментари Харесай

Депутат от ИТН: Бистришкият тигър е един най-обикновен страхлив заек от Банкя

Снимка: Булфото

Депутатът от ИТН Филип Станев, който е и сценарист в Шоуто на Слави, съобщи от парламентарната естрада: " Бистришкият тигър е един най-обикновен нерешителен заек от Банкя.

Тази имитация бе измежду най-цветущите в разногласието, който породи отсъствието на премиера в оставка Бойко Борисов от съвещанието на Народното събрание през днешния ден, написа " Дневник ". Борисов трябваше да показа присъединяване на България в Плана за възобновяване и развиване на Европейски Съюз, квалифицирано от неговото държавно управление. Борисов обаче си взе отпуск и в Народното събрание за представител на кабинета бе изпратен вицепремиерът Томислав Дончев. Така Борисов отсъства от второ следващо пленарно съвещание, откакто през вчерашния ден не разгласи персонално оставката на Министерски съвет пред депутатите, а само от пресслужбата на държавното управление оповестиха, че тя е импортирана в деловодството на Народно събрание.

" Страхливецът Борисов през днешния ден не пристигна за следващ път. Шофьорчето Борисов през днешния ден не пристигна за следващ път. Джипко Бибитков през днешния ден не пристигна в Народното събрание за следващ път ", добави по тематиката и Тошко Йорданов от " ИТН ".

По-рано денем от Българска социалистическа партия също направиха забавен коментар. " На този стол би трябвало да пристигна този, който е подал оставка. Не съм сигурен дали не е изработен прелом в страната. Някой да го е виждал ", сподели Георги Свиленски от Българска социалистическа партия и изиска да се направи всичко допустимо по Конституция Борисов пристигна в Народното събрание.

В последна сметка Народното събрание задължи Борисов да се яви пред депутатите на идващото съвещание на 21 април.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР