Снимка БулфотоБСП обяви Валери Симеонов за мина в краката на

...
Снимка БулфотоБСП обяви Валери Симеонов за мина в краката на
Коментари Харесай

Високо напрежение! БСП изригна мощно срещу Валери Симеонов: Той е национален проблем!

Снимка Булфото

Българска социалистическа партия разгласи Валери Симеонов за мина в краката на българското европредседателство и за народен проблем, само че не обели дума за оставката му, тъй като той явно трябвало да остане в държавното управление. " Ще приказваме и за Валери Симеонов, който към този момент не е проблем на премиера - той е народен проблем, тъй като думите на Валери Симеонов бяха надалеч по-силни и надалеч по-изпълнени със наличие от думите на Антон Тодоров. Антон Тодоров си отиде или ще си отиде, а Валери Симеонов би трябвало да остане ", заключи заместникът на Корнелия Нинова, представен от Канал 3.

Той предизвести, че казусът отсега нататък ще се задълбочава. " Това е циклична тематика и ще има продължение, тя е мина за председателството на България, и в случай че той беше до момента проблем на премиера, към този момент е народен проблем ", добави Кирил Добрев. Покрай ваденето на схеми от алените, Добрев направи заключението, че в ГЕРБ имало едни депутати, които са по-скъпи от другите. И даде за образец освобождението на Живко Мартинов поради Суджукгейт, предвижда, че ще го последва и Антон Тодоров на следващия ден, до момента в който същото не сполетяло Делян Добрев.

Според Българска социалистическа партия това са двойни стандарти при ръководещите. Левите депутати ще поддържат оставката на Тодор тъй като не правели разлика сред напускащите от болшинството " Започнахме безобидно с таблички и сътрудниците от ГЕРБ нарекоха това компроматна война. Ами, като е компроматна война, за какво валят оставки? ", попита Добрев.

Той предизвести депутатите от ГЕРБ: " Не ми звънете, не ме тормозете, тая седмица е на размисъл, вие мислете, а по-късно ще приказваме ". По мотив роднинските назначения на ГЕРБ, Кирил Добрев заключи, че те започвали от най-високо равнище.

" Проблемът е, че всичко стартира от управлението на Народното събрание и свършва с редови депутати от ГЕРБ ". Зам.-председателят на Българска социалистическа партия разгласи, че схемите са завършени в сигнали, предизвести, че идва ред на Велинград с подмятания към Цветан Цветанов.

По мотив роднинството във властта, социалистите още веднъж внасят законопроекта си против назначенията без конкурс във компании с над 50% общинско или държавно присъединяване, заяви Драгомир Стойнев. Българска социалистическа партия си призна загубата на частичните кметски избори предходната седмица и разтълкува, че това се дължи на метода, по който се вършат у нас.
 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР