Снимка БулфотоБлизките на убитите в България масово не получават нито

...
Снимка БулфотоБлизките на убитите в България масово не получават нито
Коментари Харесай

Убийци дължат милиони левове за кръвнина - майката на сестрите Белнейски не взела и стотинка

Снимка Булфото

Близките на убитите в България всеобщо не получават нито стотинка от присъдената им от съда кръвнина, а убийците дължат милиони левове, които в никакъв случай няма да изплатят. Към днешна дата малко на брой фамилии, чиито близки са станали жертва на брутални убийства или са починали при злополука, получават най-малко минимална част от присъденото им обезщетение за неимуществени вреди, написа Пик.

Така нито стотинка обезщетение не е получил Фани Белнейска от Явор Колев – килърът на двете й дъщери, нито пък родителите на заклания от австралиеца Джок Полфрийман – Андрей Манов – Христо и Аксения, нито пък Мариана, майката на убитата от Ивайло Иванов – Рамбо Капка Атанасова, демонстрира изследване на „ Телеграф “.

Само Джок Полфрийман и Явор Колев дължат по 400 000 лв. обезщетение на околните на убитите от тях деца. Те бяха наказани дефинитивно надлежно през 2011 и 2014 година, а убийствата са осъществени преди десетилетие. Така дружно с лихвите двамата дължат към милион кръвнина.

Същото е ситуацията и с Ивайло Иванов – Рамбо, който удуши и мумифицира приятелката си Капка през 2007 година. Окончателната си присъда той получи през 2013 година и бе наказан да заплати 100 000 лв. кръвнина, която с лихвите към днешна дата към този момент е 200 000. До този миг обаче не е изплатил нито лев.

Причината присъдените компенсации да са единствено прахуляк в очите на хората и да остават единствено на хартия е елементарна – наказаните нямат нищо на тяхно име, тъй като трансферират парцелите си на лица още в хода на делото.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР