Снимка: БулфотоБившият здравен министър Петър Москов коментира обвиненията срещу него.

...
Снимка: БулфотоБившият здравен министър Петър Москов коментира обвиненията срещу него.
Коментари Харесай

Москов проговори за скандала с ваксините и обвиненията срещу него

Снимка: Булфото

Бившият здравен министър Петър Москов разяснява обвиняванията против него. В ефира на „ Лице в лице “ по bTV той съобщи: „ Това са същите обвинявания, които прокуратурата ми повдигна през 2016 година В следствие те бяха завършени като финален акт в прокуратурата и вървях да ги подпиша. Сега следва идващият акт на влизане в съда. От началото на това покачване на обвиняване нищо не се е случило. Сега просто ги внасят в съда “, написа Блиц.

„ Аз съм безусловно спокоен, тъй като съм уверен и мога да го потвърдя с обстоятелства, че съм защитил публичния и политически интерес “, безапелационен бе той и добави: „ Става въпрос за обстановка, в която страна, може би за първи път от доста години, стъпи на мястото си. Противопостави се на финансовия интерес на фармацевтични компании, които желаеха да извиват ръцете, откри спомагателен метод и обезпечи обезпечен имунизационен календар “.

„ Ваксините, които бяха прилагани върху българските деца, са със същото качество и същия генезис както всеки веднъж. И няма никакво нарушаване в интереса на страната. Надявам се с моите юристи да потвърдим това “, безапелационен е Москов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР