Снимка БулфотоСистемата бонус – малус“ е в компетентността на КФН.

...
Снимка БулфотоСистемата бонус – малус“ е в компетентността на КФН.
Коментари Харесай

Горанов: Дрязгите в малката коалиция са неприятни

Снимка Булфото

„ Системата „ бонус – малус “ е в компетентността на КФН. Ще разясня с сътрудниците тематиката. В идващите месеци би трябвало да има спор във връзка с системата. Позицията на министъра на финансите и на Министерство на финансите е, че нея би трябвало да я има и е закъсняла. Всичко е въпрос на баланс и приоритет “, съобщи пред публицисти финансист №1 Владислав Горанов, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Той разяснява и протичащото се в „ Обединени патриоти “ (Атака, НФСБ и ВМРО).

Припомняме ви, че през вчерашния ден стана ясно, че водачът на една от партиите в Патриотите – Волен Сидеров, е отхвърлен от председателския пост на ПГ. Причина за това решение  съгласно НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация е, че депутатите от „ Атака “ не ходели на работа.

„ Дрязгите в дребната коалиция не са приятни. Ние държим на обединението и на дотъкмяване на управническия мандат. Подобни проблеми сме имали и при сходен формат с Реформаторския блок. Големият сътрудник постоянно носи по – огромна отговорност. Това не е прелестно. Мисля, че всеки един осъзнава, че без значение от вътрешните спорове, стабилността на ръководството е по – значима. Спокойствието в стопанската система и в обществото се дължат на стабилността “, съобщи Горанов.
„ По-добра структура от настоящето ръководство няма “, безапелационен е той и разясни: „ С Движение за права и свободи не е задоволително да има държавно управление “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР