Снимка: БулфотоПриветствам решимостта на правителството на САЩ да подкрепи българското

...
Снимка: БулфотоПриветствам решимостта на правителството на САЩ да подкрепи българското
Коментари Харесай

Радев: Приветствам решимостта на правителството на САЩ да подкрепи българското общество

Снимка: Булфото

" Приветствам решимостта на държавното управление на Съединени американски щати да поддържа българското общество в устрема и напъните му за повече бистрота и правдивост ", съобщи президентът Румен Радев.

" Санкциите са ясна диагноза за режима, който отгледа корупцията. Но това е единствено първата крачка. Няма кой извън да разплете тази скица до край ", сподели още президентът, който следи демонстрациите на качества на участниците в учението " Strike Back 21 " на образователен полигон " Корен " край Хасково.

Приветствам решимостта на държавното управление на Съединени американски щати да поддържа българското общество в устрема и напъните му за повече бистрота и правдивост, съобщи още Радев.

Да, посочените са част от хората, които корумпират, само че напълно наша отговорност е да стигнем до край и да кажем кои са корумпираните, сподели още президентът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР