Президентът Румен Радев днес коментира тежката катастрофа край Аксаково с

...
Президентът Румен Радев днес коментира тежката катастрофа край Аксаково с
Коментари Харесай

Президентът Радев за тежката катастрофа край Аксаково: Политиците би трябвало да са за пример

Президентът Румен Радев през днешния ден разяснява тежката злополука край Аксаково с присъединяване на кола на НСО, при която един човек почина на място, а различен се бори за живота си във варненска болница. 

Кой е отговорен и при какви условия, би трябвало да изяснят способените органи. Законът би трябвало да се съблюдава, изключително от политиците, които би трябвало да дават образец, разяснява той. 

Радев изрази съболезнования към фамилията на починалия. " Никога не приканвам водачите ми да карат бързо ", показа той.

По думите му свикването на Народното събрание може да бъде употребявано, с цел да бъде използван за предизборна естрада. 

В четвъртък автомобил на НСО, в който е пътувал съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, катастрофира. При удара на колата с различен автомобил е умрял един човек. Инцидентът е бил причинена от кола, ненадейно изскочила от път без преимущество. Това оповестиха от пресцентъра на " Продължаваме промяната ".

Военната прокуратура е образувала досъдебно произвеждане по случая, заяви вътрешният министър Калин Стоянов. Тепърва с автотехническа експертиза ще бъде изяснена скоростта, с която се е движил автомобилът, в който е пътувал Кирил Петков. 

Националната работа за защита е профилирана военизирана държавна работа към Президента на Република България. 

От своя страна от НСО излезе с позиция по проблема. " Националната работа за защита приканва към самоограничение от разпространяване на спекулативни, непроверени и необективни тези и хипотези по адрес на участниците в тежкия пътен случай, до момента в който способените институции не приключат работата си ", написа в мнението, съобщи Нова тв.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР