Снимка БулфотоНе е проблем Каракачанов да си подаде оставката, но

...
Снимка БулфотоНе е проблем Каракачанов да си подаде оставката, но
Коментари Харесай

Сидеров: Нарязахме ракетите, а сега САЩ дори наем не плащат тук, много сме ларж

Снимка Булфото

" Не е проблем Каракачанов да си подаде оставката, само че ние сме в една коалиция, която сме излъчили от тройната коалиция двама вицепремиери, всяка една оставка значи към този момент разпадане на огромната коалиция с ГЕРБ. Ако това цели Марешки, да каже след А и Б - желае нови избори, разчита, че ще вземе 120 депутати... ", пише fakti.bg.

Така водачът на " Атака " Волен Сидеров отговори в коридорите на Народното събрание на водача на " Воля ". По-рано през днешния ден Веселин Марешки разгласи, че на министъра на защитата Красимир Каракачанов би трябвало да бъде търсена отговорност за проблемите в армията.

" Тези, които не са обезпечили средства за образованието на българските водачи или са позволили техническа нередовност, на процедура са ги пратили на сигурна гибел. И кой различен носи отговорност с изключение на политическото управление на Министерството на защитата под началничеството на Красимир Каракачанов. Ние ще сезираме прокуратурата за безучастие и несвършена работа, тъй като излиза, че в този ден няколко български екипажа са играли на съветска ролетка, защото няколко са се сменяли на този аероплан ", възмути се Марешки.

Сидеров пък счита, че " не може да се употребява един драматичен случай, повреди и произшествия са ставали във всяко едно време ". Според него политическа отговорност би трябвало да се желае от тези, които са разрешили да се " унищожи Българската войска " заради напън от Съединени американски щати.

" Американците ни накараха да нарежем руските ракетни установки, които бяха единственото ни съществено защитно оръжие. Защо в този момент не ни подарят хеликоптер, изтребител, а би трябвало да ги купуваме, като в това време от 2006 година употребяват гратис четири военни бази у нас. На Филипините, в Италия заплащат стотици милиони - където имат бази, нормално заплащат наем, тук - не, ние сме доста ларж ", възпротиви се ръководителят на " Атака ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР