снимка БулфотоНа фона на всички простени на Борисов престъпления, сега

...
снимка БулфотоНа фона на всички простени на Борисов престъпления, сега
Коментари Харесай

Карбовски: На фона на всички простени на Борисов престъпления, сега кандидатите на ИТН ги връщат заради малко кал под ноктите

снимка Булфото

" На фона на всички простени на Борисов закононарушения, в този момент вашите претендентите на Има Такъв Народ ги връщат поради малко тиня под ноктите ". Това написа журналистът Мартин Карбовски в публикация в, озаглавена " Писмо до разочарованите от Слави ".

Ето е целият текст на обявата:

" Не, няма да повторя нервността на един сътрудник, състезателен публицист. Искам да ви кажа нещо, което знаете. Не можете да спечелите избори, в случай че нямате медиите на своя страна. Дори се вижда, че ще изгубите извоювани избори.
 
Вижда се - медиите на Движение за права и свободи крещят, че Слави има връзки с Движение за права и свободи. Такива са. Жълти са. На фона на всички простени на Борисов закононарушения, в този момент вашите претенденти ги връщат поради малко тиня под ноктите.
 
Кал под ноктите и врагове на кг има всеки работещ мъж у нас - даже светците. Аз не знам кой към този момент може да е заслужен за министър - те, медиите, изискват министърът да е светец, също така да е безплоден светец. Явно това постоянно е било в причините на медиите, когато се избира държавно управление, не е ли по този начин?! Последните 12 години беше ли по този начин, не си припомням?!
 
Такива сериозни медии имаме единствено, когато някой в действителност не желае смяна. Кресливо, като последна инстанция, като че ли в случай че не дадеш на либералите власт, държавно управление в никакъв случай няма да има.
 
Либералите са чука, Борисов е наковалнята. Знаете, че доста хора бяха сред тия две неща - по този начин живяхме последните години.
 
На Слави му прощаваха, само че в този момент няма да му простят. Разкоства се не държавното управление на Слави, а самата опция да се срути модела на Борисов. И това се случва поради медиината среда. Но освен. И поради свръхлибералния фейсбук. Заради жълтата гостенка, и неомарскиситите в мрежата.
 
Жълтата гостенка е единствено инструмент - помните, имаше такава графа във вашето шоу, мисля че е взаимствана от списание “Егоист ”.
О, да, откраднахте ни я, огромна работа. Това не е проблем обаче.
 
Проблем е, че нервността не е против Слави и неговия раздразнителен кабинет. Истерията е ЗА Борисов. Сменяш модела, без да сменяш надписа. Надписа е всичко у нас. А надписа се прави от публицистиката.
 
Борисов срина журналистката до равнище обслужване на автомагистралата. И вие, поддръжници и разочаровани, вие ги подценихте. Не го споделям това единствено на вас или на Слави. Слави е нервозен и безапелационен, рядко слуша хора отвън кръга си.
 
Казвам това на всеки, който желае да смени системата. Казвам го на надалеч по свестни и по-правилни хора за тая цел (от Слави) - наивни сте до болежка, в случай че разчитате медиите да са на страната на истината. Изглежда те нямат и желание да дадат даже стодневен късмет на нещо по-различно от Борисов.
 
Изкарват ви наивни и корумпирани, което е налудно. Изкарват ви простаци. Но Истината е, че губите поддръжници. Че се разочаровате. От какво? От злословия, отзиви, вербални маструбации или съществени журналистически следствия?
 
Шоуто на Слави схваща от медии. Политиката на Слави очевидно не схваща от медии. И почудата тук е, че той не употребява даже личната си кабеларка.
 
Хората на Слави схващат от акции. И неразбираемо за какво не вършат акции. Да, Истината е на тяхна страна. Но медиите не са.
 
Е, знаеш - познайте какъв брой пъти истината е победила у нас. Познайте. Истината не побеждава у нас. Просто не й се дава късмет. Защото живеем в постоянна неистина. А истината се нуждае от 100 дни. Както е било постоянно преди да пристигна тирана. "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР