снимка: БулфотоДо този момент няма жалби и сигнали и във

...
снимка: БулфотоДо този момент няма жалби и сигнали и във
Коментари Харесай

Говорителят на ЦИК: Вчера около 10 машини не са били в техническо добро състояние, към момента няма проблеми

снимка: Булфото

„ До този миг няма тъжби и сигнали и във вчерашния ден също не е имало съществени такива “, акцентира Цанева.

Изборният ден стартира, надяваме се гласоподавателите да гласоподават и машинният избор да не ги затрудни. Това сподели представителят на Централната изборна комисия (ЦИК) Таня Цанева по време на брифинг, съобщи.

„ В днешния ден общо секциите в страната са 12 630, от които имаме преносими изборни комисии 283. В лечебните заведения имаме 199 секции, за карантинирани – 46, и 12 секционни изборни комисии в местата за задържане “, сподели тя.

Тя разясни, че през вчерашния ден е имало известни усложнения при доставката на машини от регионалните центрове до съответните общини и СИК-овете, само че още снощни в късните часове всички машини бяха към този момент разположени и намиращи се в секциите за гласоподаване “, добави още представителят на ЦИК.

„ В днешния ден се надяваме гласоподавателите да гласоподават, макар че не е по този начин ярък и пролетен, както би ни се желало. Надяваме се да не ги затруднят нито времето, нито машините. Лесно се гласоподава с машините “, съобщи Таня Цанева.

Вчера към 10 машини не са били в техническо положително положение, все още няма проблеми с машините, сподели още Цанева. 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР