снимка: Булфото, архивВокалистът на една от най-обичаните групи у нас

...
снимка: Булфото, архивВокалистът на една от най-обичаните групи у нас
Коментари Харесай

Ники Кънчев обяви последното съобщение, което му е написал Димо от П.И.Ф. преди да почине

снимка: Булфото, списък

Вокалистът на една от най-обичаните групи у нас загуби борбата в коронавирус. Новината раздруса мнозина през днешния ден. 

Своя спомен от студентските години показа в профила си в обществената мрежа Милица Гладнишка, състудентка на вокалиста на P.I.F. от класовете по куклено актьорско майсторство в НАТФИЗ.

" Димо... Една нежна и по детски чиста душа! Заедно завършихме НАТФИЗ с тройка за дипломния ни театър, изработен за три дни - четирима изтърсаци от разнообразни класове! Ще липсваш на цялата Земя. Но, Вселената е твоя в този момент! Лети!! " - с тези думи актрисата си взе довиждане с музиканта.

 

 

 



Съюзът на артистите в България също уважи паметта му. " Сбогом, Димо! Боли! Оставаш вечно в сърцата ни! ", написаха от гилдията във Facebook.

 

 

 



Ники Кънчев пък разкри последното известие, което му е написал Димо от болничното заведение.  В него той му признава какъв брой доста желае да се видят и да слушат музика, само че на положителния остарял грамофон.

 

" Имам прелестна жена, две прелестни дъщери от тази жена. Две кучета на 10 голден и на 2 той пудел . Страхотни китари, пиана и микрофони. Имам всичко човек, от мен се желае да работя. Искам да ми дойдеш на посетители да изслушаме някой албум, само че на плоча. Имам си особено място. "

Е приятелю обичани, към този момент си на " особено място ".
Пускай си каквото решиш с другите велики.
Твоята " Приказка " тук свърши, само че продължава горе ", елементарни се с артиста журналистът.
 
 



 async defer crossorigin= " anonymous "  src= " https://connect.facebook.net/bg_BG/sdk.js#xfbml=1&version=v9.0 "  nonce= " VWnrzyOp " >
 
" Преди има няма месец се видяхме и си говорихме искрено и въодушевено на по чаша кафе.  Някак около проблемите ни се намерихме и си споделяхме, както в никакъв случай до в този момент, познавайки се от толкоз дълго време. Разказа ми за бъдещите си проекти, страхотни хрумвания, прелестни планове... ", написа Рафи Богосян в профила си.

" Наистина не мога да допускам...
Съболезнования на всички близки и прелестното му семейство ❤
Вечни, мощни и сърцати овации... за теб.. Димо! ", сбогува се Рафи.
 

 

 



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР