снимка Булфото, архивВчера около 11:00 часа, на пътя от Долни

...
снимка Булфото, архивВчера около 11:00 часа, на пътя от Долни
Коментари Харесай

21-годишна жена и 19-годишен младеж са ранени заради висока скорост по пътища във Варненско

снимка Булфото, списък

Вчера към 11:00 часа, на пътя от Долни чифлик за с. Старо Оряхово, лидерката на «Ситроен» Г.С. (21 г.), по време на придвижване, заради несъобразена скорост, губи надзор над автомобила и се блъска последовоателно в две отводнителни шахти.

Вследствие на случая дамата получава травма на гръден панер със подозрение за фрактура на кост и комоцио, прегледана е и настанена за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

По-късно, към 16:25 часа, на паркинга на търговски център на ул. «Андрей Сахаров», лидерката на «Фиат» Г.Д. (27 г.) от Варна, при придвижване обратно, блъска пешеходка, която пресича зад автомобила. Вследствие на случая е 25-годишната жена получава травма на крайник, няма заплаха за живота й.

Пак през вчерашния ден, към 19:20 часа, на пътя от Варна за Добрич, на разклона за с. Изворско, лидерът на «Опел» Я.Я. (19 г.) от с. Любен Каравелово, по време на придвижване, заради несъобразена скорост, застига и блъска рейс «Мерцедес», спрял за изчакване за маневра завой наляво. Вследствие на случая мъжът получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР