Снимка Булфото, архивУправителният съвет на Агенция Пътна инфраструктура обсъди с

...
Снимка Булфото, архивУправителният съвет на Агенция Пътна инфраструктура обсъди с
Коментари Харесай

АПИ е създала организация за обработка на пътищата при понижение на температурите

Снимка Булфото, списък

Управителният съвет на Агенция " Пътна инфраструктура " разиска с шефовете на 27-те регионални пътни ръководства подготовката за зимно поддържане на републиканските пътища. На Национално заседание шефовете на пътните ръководства рапортуваха на ръководителя на УС на АПИ Георги Терзийски за наличните все още количества първични материали - сол, пясък, луга и техника, с които да се обработват настилките през първите по-студени дни по високопланинските проходи и оборудванията, защото там предпоставките за заледявания рано заран са най-големи.

Създадената организация за обработка на настилките при утежняване на времето би трябвало да е на нужното равнище и за компаниите за пътно поддържане, които не извършват поетите задължения, ще използван цялата суровост на нормативната уредба, безапелационен е инж. Иван Досев, член на УС на АПИ, в чийто сектор е поддържането на пътната инфраструктура.

В интервала 1-15 ноември, според от атмосферните условия, ще бъде въведено зимното поддържане на републиканската пътна мрежа в цялата страна.

Агенция " Пътна инфраструктура " приканва водачите да стартират подготовката на колите си за придвижване при зимни условия, да не чакат първите минусови температури, и да наблюдават за положителното техническо положение на транспортното средство.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР