Снимка Булфото, архивСилен човек в ГЕРБ отново прикова вниманието върху

...
Снимка Булфото, архивСилен човек в ГЕРБ отново прикова вниманието върху
Коментари Харесай

Биков, ГЕРБ: Призивите за изчегъртване са характерни за един друг режим, от който България не е видяла нищо добро

Снимка Булфото, списък

Силен човек в ГЕРБ още веднъж прикова вниманието върху себе си с поредното си скандално изявление.  Призивите за " изчегъртване " са присъщи за един различен режим, от който България не е видяла нищо положително. Политическото безвремие, в което може да попадне страната, ще бъде платена от обществото. Това коментира Тома Биков от ГЕРБ по време на онлайн дискусия „ България след COVID-19: Възстановяване и развиване “, инициирана от евродепутата на ГЕРБ-СДС Ева Майдел.

" Ние би трябвало да продължим да приказваме, че пред страната предстоят нови провокации и не е в този момент моментът да нагазим в една дълбока политическа рецесия ", означи той.

Според Биков политическите единоборства костват доста на страната и това е изгубено време. 

По време на полемиката бе пуснат видеозапис на изявление на председателя на Групата на ЕНП Манфред Вебер, който бе безапелационен в поддръжката си за ГЕРБ. 

" ЕНП желае благонадежден сътрудник, какъвто в България е ГЕРБ. Надявам се, че скоро България ще може да излезете от политическата рецесия и да има устойчиво държавното управление. ГЕРБ е партията, която може да организира с Бойко Борисов водачеството за страната “, съобщи той, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР