Снимка Булфото, архивСъвсем естествено е Демократична България да подкрепи кандидатурата

...
Снимка Булфото, архивСъвсем естествено е Демократична България да подкрепи кандидатурата
Коментари Харесай

Христо Иванов: Съвсем естествено е ДБ да подкрепи Лозан Панов

Снимка Булфото, списък

Съвсем естествено е " Демократична България " да поддържа кандидатурата на Лозан Панов за президент. Предстои груповите органи на трите партии в обединението да вземат официално решение за това, съобщи Христо Иванов, съпредседател на " Демократична България "  по

Той акцентира, че е значимо да бъде съхранен гражданският темперамент на тази номинация, направена от " Правосъдие за всеки ", и уточни, че е правилно да не се афишира като кандидатура на Демократична България. " В петък е имало диалог сред сътрудниците от Демократична България и Лозан Панов, бях в чужбина и нямах опция да вземам участие, сподели още Иванов.

" Без да наречеш казуса и без да кажеш, че има дългогодишно зло, което е ненаказаната корупция и корист с власт, а просто да кажеш, че всички би трябвало да се обединят, граничи с фалша. Надявам се в границите на своята акция проф. Анастас Герджиков ще откри метод да огледа в очите тази действителност.... Академичните достижения са в действителност нещо впечатляващо, само че в случай че няма история на гражданска позиция, в случай че няма история на лично преживяване на потрес от положението, в което се намира българската страна, и внезапно кажеш, че можеш да обединиш хората, това повдига подозрение в достоверността ", разяснява Иванов. 

В момента наподобява, че обединяването, за което приказва проф. Анастас Герджиков, основно визира ГЕРБ и Движение за права и свободи ", и дефинира като " съществена драма " на кандидатурата на ректора на СУ това дали той ще разреши да послужи като индулгенция за ГЕРБ и Движение за права и свободи. 

Съпредседателят на " Демократична България " съобщи, че освен с " Продължаваме промяната " се борят за един и същи електорат, а и с всички останали политически обединения:

" Нямаме проблем да беседваме с който и да било, който ни е съперник на изборите, тъй като това е конкуренция на хрумвания и дела. Ние имаме своите причини. Избирателите ще решат, след което ще работим на база на този избор, сподели още Христо Иванов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР