Снимка Булфото, архивРазсеян шофьор на автобус на косъм да сътвори

...
Снимка Булфото, архивРазсеян шофьор на автобус на косъм да сътвори
Коментари Харесай

Разсеян шофьор на автобус прещипа с вратата крака на бургазлийка и потегли

Снимка Булфото, списък

Разсеян водач на рейс на косъм да сътвори огромна покруса, откакто прещипа с вратата крайници на бургазлийка. Инцидентът е станал на спирката против УМБАЛ –Бургас в посока ул. „ Струга “. По информация на Флагман.БГ автобусът е бил на компания „ Конкорд “, която прави междуградски транспорти, главно, от Бургас до Поморие. Зад кормилото е седял 52-годишен водач.

Водачът потеглил от въпросната спирка, без да се убедил, че са обезпечени безвредни условия за транспортиране на пасажерите и тръгнал да затваря вратите. Точно в този момента 74-годишна бургазлийка слиза от транспортното средство, само че поради напористия водач вратите я защипват и тя се сгромолясва на земята.

Жената е прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лекуване с диагноза „ навяхване на глезенната става на десния крайник, охлузване на двете ръце и двата крайници “. За благополучие е без заплаха за живота.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР