Снимка Булфото, архивПропаднал участък затруднява движението между селата Селище и

...
Снимка Булфото, архивПропаднал участък затруднява движението между селата Селище и
Коментари Харесай

Пропаднал участък затруднява движението между селата Селище и Стоките

Снимка Булфото, списък

Пропаднал сектор затруднява придвижването сред селата Селище и Стоките. Нека водачите карат деликатно в правата при км 11+675. Мястото е обезопасено и сигнализирано, а укрепването ще продължи до 31 май. От Областно пътно – ръководство – Габрово оповестиха за Радио „ Фокус “ – Велико Търново , че пътните настилки в региона са отчасти мокри.

Времето е най-вече облачно и тук-там превалява слаб дъжд. Трафикът е претрупан. В прохода Шипка остава в действие възбраната за товарни коли над 12 тона. Пропаднал сектор затруднява придвижването сред Габрово и върха. Нека водачите карат с нараснало внимание при км 164+150. На мястото е сложена нужната сигнализация, а укрепването ще продължи до 31-ви. Други нови въведени ограничавания в региона няма. Ремонтни действия се правят по пътя сред Севлиево и село Драгановци. Нека водачите се движат с нараснало внимание и съобразена скорост в правата от км 0+000 до км 14+600.

Срокът за привършване на преасфалтирането в района е 22 юни. Пропаднал сектор затруднява придвижването в права от пътя сред Габрово и село Стоманеците. При км 7+060 една от лентите за придвижване е стеснена, като е сложена сигнализация. От Агенция „ Пътна инфраструктура “ поучават водачите да карат с нараснало внимание. Ремонтните действия по подсилване на свлачището би трябвало да приключат до края на май. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР