Снимка: Булфото, архивОт 15-ти ноември започва акция по разчистване на

...
Снимка: Булфото, архивОт 15-ти ноември започва акция по разчистване на
Коментари Харесай

Важно за варненци! Започва разчистване на изоставени автомобили от улиците

Снимка: Булфото, списък

От 15-ти ноември стартира акция по почистване на излезли от приложимост моторно-превозни средства от улици и паркинги във Варна, заяви Младен Иванов, шеф на общинското дружество „ Паркинги и синя зона “.

Екоинспектори ще маркират старите коли със специфични стикери. Мярката важи за моторни транспортни средства, които не са в придвижване, със остарели регистрационни номера или не са минали механически обзор през последните 2 години. Собствениците им ще би трябвало да ги реалокират в парцели, които са частна благосъстоятелност, или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирана компания.

В противоположен случай, излезлите от приложимост коли ще бъдат наложително премествани с техническо  средство  вид “паяк “ на паркинга в южната промишлена зона под Аспаруховия мост. Там ще могат да останат в период до три месеца. През този интервал притежателите им ще могат да ги приберат откакто платят за репатриране и отговорно бранене. Ако колите не бъдат потърсени, ще бъдат излъчени за разкомплектоване на лицензиран оператор.  От 2014г. досега чиновниците от звеното за „ Репатриране на излезли от приложимост МПС “  към общинското дружество са изготвили констативни протоколи за 1148 остарели коли, 131 са репатрирани на общинския паркинг. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР