Снимка: Булфото, архивНикога ДПС в това правителство не е гласувало

...
Снимка: Булфото, архивНикога ДПС в това правителство не е гласувало
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: ДПС и ГЕРБ са заедно. Всичко е цирк

Снимка: Булфото, списък

Никога Движение за права и свободи в това държавно управление не е гласувало срещу ГЕРБ, в случай че ще минат гласовете на Движение за права и свободи с някои други и нещо ще спрат. Те гласоподават срещу, в случай че гласовете са уредени ". Това съобщи проф. Румен Гечев в ефира на Българска национална телевизия, разяснявайки вчерашната позиция на ДПС за разрешаване на рецесията с оставки на държавното управление, на президента и сформиране на експертен кабинет, управителен от най-голямата партия, както и събирането на нужните подписи и дадения ход на плана на ГЕРБ за нова Конституция.

„ Кой се е съмнявал, че Воля, които се връткат по хиляда и петстотин пъти дневно – няма да поддържа, ще подкрепи…. „, вметна Гечев.

Пред България се разиграва цирк, безапелационен е аленият народен представител. Той описа, че още като чули със съпартийците си, че Движение за права и свободи не поддържа свикването на Велико национално събрание и нова Конституция, разбрали, че гласовете са били събрани още предните дни.

„ Ами отворени са чувалите, дами и господа.  Чувалите са отворени и чекмеджето върви към тези чували . Те го чакат на завоя на господин Борисов, те му видяха златото и милионите и желаят. Как няма да събере гласове “, заключи Гечев.

По създание българската прокуратура прикрива закононарушение за милиони в евро и в злато в чекмеджето на премиера на България, разяснява още той. Гечев още веднъж повдигна въпросът за какво основна прокуратура и следствените органи не започнаха следствие на чекмеджето с милиони в евро и злато, откакто лаборатории на федералното бюро за следствие на Съединени американски щати потвърдиха достоверност на аудио записите и достоверността на фотосите.

Велико национално събрание и нова Конституция може да се разисква от парламент, който има доверие в обществото, безапелационен е Гечев. Защитавайки концепцията на премиера за рестарт на страната с нова Конституция,  съперникът му в студиото на Българска национална телевизия - Александър Иванов от ГЕРБ посочи, че рестартът е по рекомендация на Венецианската комисия.

" Венецианската комисия не предлага чекмеджета в милиони и злато ", репликира Гечев. Обръщайки се към политиците от ръководещото болшинство той съобщи: „ Не ни занимавайте с вашите измислици с Велико народно събрание и Конституцията. Следствие, прокуратура, парите, откраднати от българския народ ги върнете и тогава ще приказваме за Конституцията “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР