Снимка Булфото, архивНие сме в ситуация на политическа криза, която

...
Снимка Булфото, архивНие сме в ситуация на политическа криза, която
Коментари Харесай

Тома Биков: В комисията по ревизия днес нямаше факти, а твърдения

Снимка Булфото, списък

Ние сме в обстановка на политическа рецесия, която има капацитет да се трансформира в трайна политическа неустойчивост. Това съобщи в " Панорама " по Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Докато тази обстановка на политическа неустойчивост и рецесия не бъде преодоляна, нито един различен проблем няма да бъде решен, изясни той.

По мотив скандалното съвещание на комисията за проверка на ръководството, Биков разяснява: в съответното чуване нямаше обстоятелства, а изказвания на един човек, от множеството от които през днешния ден той се отхвърли. Това е част от предизборната акция, явно ще има в нея детайли от сходна стилистика.

За мен няма никакъв спор, че този човек, който не знам от кое място пристигна и по какъв начин се включи, отговорихме, че ние нямаме нищо общо с него и хората, за които той приказва - никой не го познава, като се изключи някогашния му бизнес сътрудник и двамата са в персонални кавги и се упрекват кой кого лъже, показа Тома Биков.

Дали нашата мощ ще отслабне, зависи на първо място от нас, не от нашите съперници, счита Биков.

Ние още преди парламентарните избори поехме ангажимент, че ще работим за възобновяване на естествения политически разговор, за жалост направихме старания, които не бяха сполучливи.

Ние предложихме ръководител на ЦИК, тъй като имаше такава опция, направихме го по-скоро знаково, с цел да има някакъв плуралистичен избор, разяснява Биков. Всички партии обявиха, че не го поддържат и ние нямахме никаква друга опция, с изключение на да го оттеглим, добави той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР