Снимка: Булфото, архивИзбраният за зам.-председател на ГЕРБ Даниел Митов говори

...
Снимка: Булфото, архивИзбраният за зам.-председател на ГЕРБ Даниел Митов говори
Коментари Харесай

Даниел Митов с остри думи срещу Радев: Играе мошеническа игра

Снимка: Булфото, списък

Избраният за зам.-председател на ГЕРБ Даниел Митов приказва на Конгреса на партията като в речат си насочи и остри думи против президента Румен Радев.

" Повече от 20 години съм в българската политика и постоянно съм държал на десницата. Приказката, че няма ляво и дясно са лакардии. Когато би трябвало да решиш проблем обвързван с обществото правиш стъпка, която има разнообразни философии, а те са леви, десни, центристки, демократични и всеки, който влиза в политиката непроменяемо те вкарва в ляво или дясно “. Това съобщи Даниел Митов и добави, че както пред Европа, по този начин и пред България стоят тежки решения свързани с геополитиката.

Митов засегна тематиката за срещата на страните членки от НАТО, която се организира през вчерашния ден. „ На тази среща беше призната декларация, на нея е взел участие Румен Радев и видяхме прессъобщение, което въобще не съдържа духа и сърцето на тази призната декларация “, разгласи Митов, представен от Flashnews.

Той разгласи, че Радев освен е скрил декларацията, само че играе мошеническа игра с геополитечската ориентировка на България. В декларацията се осъждат дейностите на Русия и нарушение на границите на НАТО, което е Радев е скрил, както и осъждането на саботажа на територията на Алианска с детонациите в Чехия. Като е изразена и угриженост за сходен модел на държание и на територията на България, което още веднъж е прикрито от Румен Радев. „ Надявам се, че и партията ще вземе отношение по тази тематика “, съобщи Митов. „ Те се пробват нещо, което не могат. Едновременно флирт с Русия и когато Байдън приказва, нямаш мъжеството и вдигнат пестник да кажеш дали си склонен “, разяснява Борисов и посочи, че по тези заявления се работи седмици наред преди тяхното приемане. В прессъобщението на Радев няма най-важните неща, както и за шпионажа, разяснява от своя страна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той напомни, че точно, с цел да няма спор на нашата територия са били направени газопроводите, както и да има цялостна деверсификация. „ Благодаря на всички сътрудници от Б9 за поддръжката, която имат към България. Президентът като претендент за втори мандат се стреми към проруските гласове, въпреки това да има нещо и за НАТО. Пак няма никаква реакция от сякаш десните партии “, съобщи Борисов и посочи, че когато става дума за туризма и преноса за газ, ние сме за дружба, само че не и за шпионажа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР