Снимка Булфото, архивБившият член на ГЕРБ Цветан Цветанов представи инициативния

...
Снимка Булфото, архивБившият член на ГЕРБ Цветан Цветанов представи инициативния
Коментари Харесай

Цветан Цветанов представи лицата на партията си - сред тях са журналист и щангист

Снимка Булфото, списък

Бившият член на ГЕРБ Цветан Цветанов показа инициативния комитет за основаване на новата му партия " Републиканци за България ", съобщи
 
89-членния предприемчив комитет през днешния ден взе решение да учреди новата партия. В състава влизат някогашният ръководител на парламентарната комисия по външни работи Джема Грозданова, журналистът от Българска национална телевизия Горан Благоев и известният щангист Благой Благоев.

 
Цветанов добави, че измежду учредителите са и братя Вълневи от Чикаго, които добиха известност като притежатели на телевизия Би Ай Ти.
 
Той нарежда плана си в център-дясно, разгласи за приоритет евроатлантическата посока на развиване на страната. Цветанов увери, че новата партия няма да е лидерска и няма да е съсредоточена към един човек, " както е било до момента в политическите планове в България ".
 
" Един план, който би трябвало да отстоява евроатлантическите полезности, евроатлантическата посока, един план, който да даде опция за многообразието, което имаме в България, на етносите, които имаме в страната ни - да бъдем дружно и да няма това опълчване, което следих през всичките тези години, участвайки интензивно в политиката ", съобщи Цветан Цветанов.
 
В учредителната декларация, прочетена от Горан Благоев, се показва още, че " в този момент България се ръководи без ясна визия за дълготрайно развиване " и се приканва за " прекъсване на опълчването и търсене на диалогичност ".
 
Учредяването на партията е планувано за 27 септември.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР