Снимка: Булфото, архивАвстрийското издание Die Presse публикува анализ на журналиста

...
Снимка: Булфото, архивАвстрийското издание Die Presse публикува анализ на журналиста
Коментари Харесай

Die Presse: Борисов е на върха в България вече 12 години, но не успя да реформира страната

Снимка: Булфото, списък

Австрийското издание Die Presse разгласява разбор на журналиста Оривер Грим за провелите се избори у нас.

" Бойко Борисов е на върха в България към този момент дванадесет години, само че не съумя да реформира страната ", написа изданието, представено от " Евроком ". Анализът преглежда изборите в страната. Излезе тъкмо в деня на гласуването.

Посочва се, че медиите са съвсем напълно в ръцете на олигарси. Когато минаваш с кола от запад към изток сред София и турската граница имаш възприятието, че времето е спряло.

Припомня се, че държавното управление спря договарянията с Европейски Съюз на Северна Македония. Това стана след настояването на неговите крайнодесни сътрудници.

Посочва, че на Борисов вниманието от европейските представители му се разминава, защото е задоволително прозорлив да не нападна европейските стратегии, от които идват дотации и фондове.

ЕНП понесе много рецензии след изтеглянето на унгарските ръководещи от групата и не би желала да стартира нова обществена свада с още един собствен сътрудник. Реално Борисов и ГЕРБ при победа на изборите няма да имат терзания на европейско равнище.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР