Снимка Булфото, архив, видео Нова Тв, Vbox7.comБивш наш посланик в

...
Снимка Булфото, архив, видео Нова Тв, Vbox7.comБивш наш посланик в
Коментари Харесай

Тръмп остави наследство, което Байдън ще трябва да поеме

Снимка Булфото, списък, видео Нова Тв, Vbox7.com

Бивш наш дипломат в Съединени американски щати разяснява встъпването в служба на Джо Байдън като президент на страната. Екатерина Поптодорова намеси в коментара си и Доналд Тръмп.  „ Външната политика на Съединени американски щати ще се преформатира.  Знам, че огромните очаквания надали не са да се върнем във времето преди Тръмп - няма да се случи. 
Нито един президент не може да избяга от наследството на своя предшественик . Колкото и необикновен да беше Тръмп, той също остави завещание, което Байдън ще би трябвало да поеме ”.

Това съобщи в студиото на  „ Здравей, България ”  по Нова Тв  Елена Поптодорова, дипломат на България в Съединени американски щати.

По думите й,  Байдън няма да предприеме някакви внезапни придвижване от позиция на  милитаристичните случки . „ Мисля, че той ще бъде един редовен, логичен и не изключително вдъхновяващ президент. Няма да има ораторските качества на Обама, да вземем за пример. Ще забележим една премислена и спокойна политика ”, счита  Поптодорова.

Посланикът на България в Съединени американски щати.направи коментар и по отношение на визите и дали е допустимо те да бъдат отстранени.  „ Истината е, че това няма да стане единствено тъй като е пристигнала нова администрация на Байдън.  Решението се взима от Конгреса. Сега е моментът Европейски Съюз да вкара тематиката ”, разясни тя.

По думите й, ще станем очевидци на по-ясно наличие на Съединени американски щати на Балканите.  Елена Поптодорова разяснява и тематиката за „ Северен поток ”. „ Белене ” явно няма да стане. Трябва да се минимизират на вредите.

Най-страшното е, че Северна България, която беше повода да се построи друга тръба, остава тотално изключена.  До там няма да стига никакъв газ. Не е ясно дали ще има наказания за нас.

Не знаем какво ще се случи в турската част.  Всичко зависи от това дали сме се пробвали да вкараме под масата някакъв съветски подизпълнител ”, разяснява още Поптодорова, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР