Снимка: БТАСледвайте Гласове в .Компромиси с посоката на развитие на

...
Снимка: БТАСледвайте Гласове в .Компромиси с посоката на развитие на
Коментари Харесай

Христо Иванов: Няма да правим компромиси с посоката на развитие на страната

Снимка: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в.

Компромиси с посоката на развиване на страната ние няма да вършим. Това съобщи Христо Иванов в декларация за целите на парламентарната група на " Демократична България " при откриването на 48-ото Народно заседание.
" Това е четвърти парламент за 18 месеца, което невиждана обстановка в българската история. На път сме с висока възможност да отидем към последващи избори ", съобщи Христо Иванов.  " Служебното ръководство стартира да наподобява не като изключение, а като част от ново предписание, което се обрисува ", добави той. 
Според него България навлиза в конституционна рецесия. 

" Фундаменталната причина, заради която българските политически партии не могат да образуват трайно и устойчиво държавно управление, не е просто незрялост, безнаказаност и персонални връзки, а е казусът с корупцията, по който не може да се организира почтен диалог ", добави Христо Иванов. 
Той разяснява, че няма работеща прокуратура. 
" Политическата обстановка може да се възстановява, в случай че ние се съгласим, че би трябвало да имаме самостоятелен съд, прокуратура, която е политически неутрална и действително ефикасна ", сподели още Христо Иванов. 
Вижте още във.
Източник: Българска телеграфна агенция, Българска национална телевизия
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР