Снимка: БТА Родителите поискаха среща с и.ф. главен прокурор Борислав

...
Снимка: БТА Родителите поискаха среща с и.ф. главен прокурор Борислав
Коментари Харесай

Протестна блокада в София от родители на убити на пътя деца, ще има шествие и до НС

Снимка: БТА

Родителите желаеха среща с и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов, с цел да го попитат докога некачествени обвинителни актове ще бъдат внасяни в съда и връщани на прокуратурата. Пред публицисти родителите обясниха, че към този момент пет пъти са желали среща със Сарафов, само че досега няма резултат. Те се заканиха, че в случай че настояванията им не бъдат признати, в цялата страна ще има митинги в разнообразни дни от седмицата. Ще бъдат затваряни съществени пътни артерии.

Снимка: БТА

В региона има засилено полицейско наличие.

Вижте всички фотоси

" Тук сме с цел да кажем на съдиите и прокурорите, че повече няма да позволим някой да ес гаври с паметта на нашите деца. Нега господин Сарафов излезе и да беседва с нас. Няколко пъти го помолихме да одобри родителите и да отговори, за какво делата се проточват във времето ", сподели Петя Иванова от съдружие " Ангели на пътя ", представена от.

Снимка: БТА

Тя попита също по този начин, за какво прокуратурата не апелира стартирането на независимост на килъра на Филип и за какво през вчерашния ден беше прекъснато делото на 14-годишния Иван Седмаков, който беше погубен на пътя от пийнал водач.

Снимка: БТА

Протестиращите също по този начин подготвят шествие към Народното събрание, където ще се срещнат с депутати. Категорични са и че ще затварят без предизвестие съществени пътни артерии в цялата страна.

" Започваме всеобщи неподчинения - през днешния ден в 10:15 ч. имаме шествие и отиваме до Народното събрание, където имаме среща с безусловно всички парламентарни групи, с цел да ни изслушат и да им кажем какво желаеме. Ако не се одобряват всичките ни претенции, всеки божи ден в градове в цяла България ще се затварят без предизвестие съществени артерии ", споделиха от уредниците, представени от.

Снимка: БТА

" Нямаме повече деца за ликвидиране. Стига толкоз. Нашите деца ги няма. Борим се всяко българско дете да се прибере живо и крепко в своя дом ", прибавя Петя Иванова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР