Френският актьор Жерар Депардийо беше задържан от полицията тази сутрин,

...
Френският актьор Жерар Депардийо беше задържан от полицията тази сутрин,
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Арестуваха Жерар Депардийо

Френският артист Жерар Депардийо беше арестуван от полицията тази заран, с цел да бъде разпитан по обвинявания в полово принуждение над две дами. Той е отведен в полицейски сектор в Париж, откакто получи обвиняване за полово принуждение.

Според една от дамите той я е докосвал по интимните й елементи без нейно единодушие през 2014 година на снимачната площадка, а съгласно другата през 2021 година на снимачната площадка на кино лентата на Жан Бекер „ Зелени очи “ артистът си е разрешил полова дързост.

Жерар Депардийо е роден е на 27 декември 1948 година в град Шатору, Франция. Прави своя дебют в киното през 1967 година и от този момент е играл в над 140 кино лентата. Дъщеря му Жули Депардийо и синът му Гийом Депардийо (1971 – 2008) са също артисти.

В отговор на планувания за 2013 година от държавното управление на президента Франсоа Оланд ексклузивен налог върху най-богатите французи, през декември 2012 година Депардийо се реалокира да живее в прилежаща Белгия, а по-късно през същия месец афишира обществено, че счита да се откаже изобщо от френското си поданство.

На 3 януари 2013 година Депардийо става съветски жител, откакто съветският президент Владимир Путин подписва специфичен декрет за задачата.

На 1 април 2022 година Депардийо внезапно осъжда съветското нахлуване над Украйна, като разкритикува Владимир Путин за „ безумните му дейности “ и дава обещание да преведе като помощ за украинците средствата, които ще получи за трите свои априлски концерта в Париж.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР