Даниел Минев, Изпълнителен директор ИНТЕРАГРИ България АДГ-н Минев, с какво

...
Даниел Минев, Изпълнителен директор ИНТЕРАГРИ България АДГ-н Минев, с какво
Коментари Харесай

ИНТЕРАГРИ на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2024

Даниел Минев, Изпълнителен шеф ИНТЕРАГРИ България АД

Г-н Минев, с какво ще изненада ИНТЕРАГРИ българските земеделци на идното ревю БАТА АГРО през май?

Тази година БАТА АГРО ще се състои от 13 до 17 май и в кипи трескава подготовка. По традиция на щанда представяме новостите от всички водещи марки в нашето портфолио. Тази година щандът ни ще бъде ситуиран на повърхност от над 1 600 кв.м. с прилежащо демо поле и включва повече от 50 експонати самоходна и прикачна земеделска и строителна техника.

В края на предходната година на Агритехника в Хановер, New Holland показа зърнокомбайн CR11, най-новата усъвършенствана версия на серията Гинес рекордьори. надгражда триумфа на сегашния водещ комбайн на New Holland, който се оглавява от CR10.90 и държи Световния връх за най-вече пшеница, прибрана за осем часа 797,656 тона, в продължение на съвсем десетилетие, считано от 15 август 2014 насам.

CR11 предлага ненадмината успеваемост и доходност и невиждано ниски разноски за прибиране на реколтата на огромните зърнопроизводители. Изцяло новият комбайн е планиран и се създава в Центъра за върхови достижения в региона на прибиращата техника на New Holland в Зеделгем, Белгия. Благодарение на автоматизация от ново равнище, той предлага върхова продуктивност, като свежда загубите на зърно до пренебрежимо ниски стойности близки до нула, с най-хубаво качество на зърното и съвършено ръководство на остатъците.

CR11 ще бъде наличен за продажба от края на 2024 година, а в България за първи път на щанда ни на БАТА АГРО през май посетителите на ревюто ще могат да видят онлайн невероятната машина. За нас ще бъде огромна чест да представим единственият притежател на златен орден от Агритехника на щанда на ИНТЕРАГРИ и чакаме голям интерес.

Друг акцент на щанда са, които ИНТЕРАГРИ България предлага на българските фермери. В портфолиото от цялостни решения, предопределени за лозаро-овощарска обработка се включват неповторимият по рода си, който с изключение на прибиране на реколтата, съвместява редица други функционалности. Със своите усъвършенствани технологии BRAUD замества потенциала на повече от 80 служащия дневно при прибиране на реколтата. Друг главен акцент в портфолиото от лозаро-овощарски решения е. Към гамата профилирани трактори на New Holland предлагаме и цялостна гама прикачна техника на водещата в бранша немска компания, профилирана в приложения за обработка сред реда, в реда и на листната маса.

Също по този начин, ще покажем и мощни новаторски разработки на трактори от гамите T7 и T8, оборудвани с PLM, системата за точно земеделие на New Holland, фокусирани върху повишение на успеваемостта, по-голяма продуктивност и по-добър комфорт на оператора.

На щанда ни ще бъде изложен и първият трактор на метан в серийно произвеждане New Holland Т6.180 Methane Power, уникален на международния пазар. Изключително екологична машина, част от тактиката на New Holland Clean Energy Leader, фокусирана в създаване на новаторските и чисти технологии за бъдещето на земеделието.

При прикачната техника в особено обособен бранш на щанда ни ще представим богата гама машини от нашия сътрудник BEDNAR, като фокусът е подложен върху сеялка за директна сеитба DIRECTO. Разбира се, ще участва и цялостната гама машини за почвообработка и сеитба. На щанда ни ще бъде показана и една друга водеща марка в портфолиото на ИНТЕРАГРИ, KINZE – един значим за нас, дълготраен сътрудник. Сеялките на американския производител KINZE са известни със своето качество, издръжливост и точност на сеитба с над 99% акуратност. Ще изложим и богата гама от прикачната техника на NEW HOLLAND, показана за първи път у нас през 2021 година, още веднъж на БАТА АГРО. Хедерите на MacDon също имат с какво да впечатлят нашите гости на щанда. Зелената линия на New Holland също заслужава внимание.

Ще има и доста други артикули, които няма по какъв начин да изредим тук, само че въпреки всичко дано оставим и място за изненада у посетителите на щанда ни.

Г-н Минев, с какво ви провокира 2024 година? Бихте ли споделили упованията си?

2024 година е белязана от изключителна динамичност освен у нас, само че и в международен мащаб. Притиснати сме от световна икономическа рецесия, покрай нас се води война. Цената на земеделската продукция е ниска и всичко зависи от идната годишна продукция. Земеделците имат потребност от нови благоприятни условия за развиване.

В тази комплицирана и динамична конюнктура, е значимо да имаме фокус, който да следваме. Стратегически ИНТЕРАГРИ се стреми да добави стойност към земеделската техника, която предлага с нови бизнес услуги, качествено сервизно обслужване, промоционални условия, отговарящи на упованията на земеделците, предсезонни акции за аварийни елементи и обслужвания,
новаторски технологии, които вършат работата на фермерите по-ефективна.

За нас, в ИНТЕРАГРИ, годината е белязана от редица промени и интензивно развиване в голям брой направения. В края на предходната година New Holland се ребрандира, като интензивно вкарва нововъведения, които разпространяваме и на нашия пазар. Увеличихме портфолиото си с още един скъп за нас стратегически бранд – немският производител на висококачествена прикачна техника за лозаро-овощарство CLEMENS. В началото на годината стартирахме и смяна на нашата бранд еднаквост.

Какво стои зад променената бранд еднаквост на ИНТЕРАГРИ, която се случи през 2024 година?

Всяка устойчива смяна стартира от вътрешната страна, по тази причина и ИНТЕРАГРИ започва смяната на своята еднаквост първо в екипа си. През 2023 година въведохме нашите актуализирани Мисия, визия и полезности, възприети от екипа ни, тъй че да въплъщават главната ни цел като компания, трансформирала се и в наша задача – да бъдем водачи в предлагането на интегрирани решения за съвременно стабилно земеделие, основаващи се на новаторски технологии и самостоятелен метод към потребностите на фермерите в България. Това е нашата движеща мощ във всичко, което вършим всекидневно. С актуализирания имидж на лого, цветове и дизайн оформление, ние пренасяме този нов жанр на говорене и държание и отвън екипа, като демонстрираме лицето и същността на нашия по-модерен, по-гъвкав и резистентен бранд.

Новата 2024-та година за ИНТЕРАГРИ България започва с, която включва смяна на логото, цветовия код и графичното оформление, т.че да отговори пълноценно на позиционирането на акцията като снабдител на интегрирани решения за земеделието в България, както и на потребността от цифрово наличие и повече еластичност. Новата бранд еднаквост е израз на един по-модерен, по-гъвкав, по-устойчив метод, който постанова ИНТЕРАГРИ освен като снабдител на земеделска техника и сервизно обслужване, а компания, която предлага цялостни решения, съобразени с самостоятелните потребности на клиентите.

За връзка с ИНТЕРАГРИ България – тел. 0700 46 666, www.interagri.bg и обществените мрежи.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР