Снимка: БлицЗдравословното състояние на д-р Иван Димитров изобщо не е

...
Снимка: БлицЗдравословното състояние на д-р Иван Димитров изобщо не е
Коментари Харесай

Адвокатът на д-р Димитров с първи коментар след брифинга на прокуратурата

Снимка: Блиц

Здравословното положение на доктор Иван Димитров въобще не е положително. Той има куп заболявания, които са се обострили в ареста. Когато излезе, ще отиде да си направи проучвания. Това заяви пред Блиц юристът на упрекнатият в убийството на Жоро Плъха Георги Кутрянски.

Попитан по какъв начин ще изясни това, че клиентът му в началото е укривал и отричал за убийството на Плъха, юристът сподели, че ще разяснява, когато се запознае с изказванията на прокуратурата. Сега не го е направил, тъй като допреди малко е бил на следствен опит дружно с доктор Димитров. Там на рентгенолога е било предявено и второ обвиняване – за нелегално владеене на 17 патрона и на оръжие.
Както е известно, преди минути от конференция на прокуратурата стана ясно, че в дома на Димитров при претършуване са били открити противозаконни муниции и оръжие. Пистолетът, с който е бил убит Георги Джевизов обаче, към момента не е открит.
 
Адвокат Кутрянски сподели, че към този момент е връчено разпореждане за освобождение от ареста на клиента си. Очаква се напълно скоро той да излезе на независимост с мярка „ подписка ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР