Снимка БГНЕСРусия е заплаха за целия Европейски съюз, която ще

...
Снимка БГНЕСРусия е заплаха за целия Европейски съюз, която ще
Коментари Харесай

Тереза Мей към лидерите на ЕС: Русия е заплаха за всички нас

Снимка БГНЕС
Русия е опасност за целия Европейски съюз, която ще остане настояща години наред. Такива предизвестия ще насочи министър-председателят на Англия в границите на срещата на държавните и държавни водачи на страните от Общността, която стартира в четвъртък в Брюксел, отбелязва изданието Politico в европейската си редакция, представено от Фокус.
Според предварителна информация от държавното управление на Обединеното кралство Мей ще съобщи, че нападението против някогашния офицер от съветското Главно разследващо ръководство (ГРУ) Сегей Скрипла в Солзбъри по-рано този месец е било „ безсистемно и неразумно деяние против Обединеното кралство ", което съставлява „ опит за ликвидиране посредством нелегално химическо оръжие, за което ние знаем, че Русия има “.
След това Мей ще напомни, че и други страни споделят оценката на Англия за
отговорността на Русия за офанзивата преди да предизвести, че потреблението на сътрудника „ Новичок “ е „ очевидно нарушаване " на интернационалното право.
Премиерът на Англия ще предизвести водачите на Европейски Съюз, че „ неуважението от страна на Русия към интернационалните правила и правила ясно заплашва основата на нашите развити демокрации, отворени общества и свободни стопански системи ". Тя ще добави: „ Руската опасност не признава границите и по тази причина всички сме изложени на риск ".
По данни на Politico Мей въпреки всичко ще покаже удовлетворение от поддръжката, която показват нейните съдружници. „ Ние приветстваме поддръжката, която до момента демонстрираха водачите на Европейски Съюз ".
„ Искаме да работим с нашите съдружници от Европейски Съюз, с цел да подкрепим и защитим основания на правила ред, учреден на интернационалните правила, да накараме Русия да регистрира това очевидно нарушаване на интернационалните закони, да подсигурява, че сходно злокобно закононарушение в никакъв случай няма да се повтори, да защитим нашата обща сигурност пред лицето на дълготрайното предизвикателство, което Русия слага ", са думите, които Мей ще изрече по-късно в четвъртък.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР