Снимка: БГНЕС Валентин Златев и други членове на Българската петролна

...
Снимка: БГНЕС Валентин Златев и други членове на Българската петролна
Коментари Харесай

Валентин Златев подава сигнал за класически дъмпинг срещу Марешки в КЗК


Снимка: БГНЕС

Валентин Златев и други членове на Българската петролна и газова асоциация ще внесат в сряда в Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) сигнал против водача на " Воля " Веселин Марешки за " чист, типичен дъмпинг ".

Това разгласи шефът на " Лукойл ", откакто бе разпитан във вторник в антикорупционното спецзвено на Софийската градска прокуратура за изказванието му, че над Марешки е разпънат политически чадър.

Златев съобщи пред медиите, че разполага с данни, съгласно които двете компании на водача на " Воля ", търгуващи с гориво, работят на загуба – едната с 1.8 млн. лева, а другата – с 13.3 млн. лева

" Утре някой ще направи хляба по 0.10 ст. и ще желае да стане президент ", сподели саркастично шефът на " Лукойл ", добавяйки, че чака този път " Комисия за защита на конкуренцията да се произнесе и да каже по този начин ли е, или не е по този начин ".

Той удостовери мнението си, че над бизнеса с горива на депутата има политически чадър, заявявайки, че " звездата на Веселин Марешки изгрява доста необичайно 2011-2012 година при финансовия министър Симеон Дянков ".

С ангажимента, че не твърди нищо съответно, Златев акцентира, че от този момент насам Марешки няма нито една завършила финансова проверка, както и нито една завършила инспекция на Национална агенция за приходите и митниците. " Държавата би трябвало да каже събира ли си всички налози или разрешава на някого да получава неразбираеми отстъпки ", заключи шефът на " Лукойл ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР