Снимка: архивМалък брой военни специалисти от западни страни вече се

...
Снимка: архивМалък брой военни специалисти от западни страни вече се
Коментари Харесай

Билд: Малък брой западни военни вече са в Украйна и помагат на украинските въоръжени сили

Снимка: списък

Малък брой военни експерти от западни страни към този момент се намират в Украйна и оказват поддръжка, да вземем за пример, в програмирането на високотехнологични оръжия - системи за противовъздушна защита и крилати ракети. Това оповестява немският вестник " Билд ", базирайки се на свои източници, съобщи ТАСС.

Според източника сюжет, при който западни военни фактически могат да вземат участие във военни интервенции в Украйна, е „ извънредно малко евентуален “. Дипломат от неназована централноевропейска страна, запитан от изданието дали Полша или балтийските страни са позволили такава опция, отговори: „ Нито една от посочените от вас страни няма да изпрати войски в Украйна, до момента в който там бушува войната “.

По-рано през днешния ден " Файненшъл таймс " заяви, че специфични елементи от европейски страни са в Украйна, само че никой „ не е признал това публично “. Изявленията на френския президент Еманюел Макрон за опцията за изпращане на войски на НАТО в Украйна имаха за цел да легализират съществуващото наличие на специфични елементи от страните-членки на Алианса на украинска територия, е декларирал пред  " Файненшъл таймс "  неназован почитан представител на европейската защита. " Всички знаят, че западни сили със особено предопределение (се намират) в Украйна. Те просто към момента не са го признали публично ", споделя източникът на изданието.

В понеделник френският президент Еманюел Макрон, след конференцията за Украйна, която се организира в Париж, не изключи недвусмислено опцията за изпращане на сухопътни сили на западни страни в зоната на Северния боен окръг, показва ТАСС. Макрон сподели още, че западните страни " имат намерение да създадат всичко належащо, с цел да подсигуряват, че Русия не може " да вземе превъзходство в спора. На конференцията участваха също немският канцлер, президентът на Полша и министър-председателите на към 20 страни от Европейски Съюз. 

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР