Снахата на Васил Божков, Ива Софиянска-Божкова, се покри след ареста

...
Снахата на Васил Божков, Ива Софиянска-Божкова, се покри след ареста
Коментари Харесай

Пик: Снахата на Васил Божков Ива Софиянска-Божкова изчезна от ефира на Нова тв

Снахата на Васил Божков, Ива Софиянска-Божкова, се покри след ареста на свекър си. В профилите й в двете най-големи обществени мрежи - Facebook и Инстаграм, брачната половинка на Антон Божков и щерка Стефан Софиянски не е дейна от седмица или тъкмо откогато полицията и спецпрокуратурата щурмуваха офисите на " Национална лотария ", " Нове холдинг " и някогашната резиденция на Тато на Витоша - всички благосъстоятелност на сдобилия се в следствие със 7 обвинявания свекър на Ива, написа pik.bg.

Последните изявления на Софиянска са линкове към изявлението й с Ваня Джаферович за рубриката, която води в Нова телевизия и няколко фотоси на Батман. Не обаче оня от комиксите, а френски булдог, който явно е новият домакински любим на Божкови, защото снахата на хазартния необут го е показала за пръв път на Инстаграм-аудиторията си на 24 януари.

Миналия уикенд Софиянска се появи по Нова тв, като този път интервюира половинката на Тото от " СкандаУ " - танцьорката Кристин Петринска. Видето обаче е снимано преди акцията на Спецпрекуратурата.

През предишния уикенд Софиянска не се появи по Нова тв, с цел да анонсира госта си в нейната графа в предаването „ Събуди се “. Интервюто на Ива с половинката на Тото от " СкандаУ " – танцьорката Кристин Петринска, беше излъчено на запис.

От малкия екран разясниха, че макар отсъствието й от обществените мрежи Ива Софиянска продължава да извършва отговорностите си към медията и се приготвя за Нощта на Оскарите през идния уикенд. Малко преди среднощ на 9 февруари дружно с Мариян Станков–Мон Дьо, тя би трябвало да води особено студио, отдадено на най-голямото киносъбитие на годината в света.

Припомняме, че Васил Божков е упрекнат за насила, изнудване, опит за рушвет на длъжностно лице, подбуждане, управление на проведена незаконна група и прочие Главният прокурор Иван Гешев към този момент заяви, че има публично удостоверение от Обединени арабски емирства за ареста на хазартния необут, като следва изпращане на документи за екстрадиция.

Бившият столичен кмет Стефан Софиянски и един от най-богатите българи – Васил Божков, се сродиха през лятото на 2013 година, когато Софиянски даде ръката на щерка си Ива на единствения правоприемник на Божков – Антон. Преди да се решат да минат под венчилото, двамата изкараха няколко години като гаджета. Сватбата им, която се състоя в изискания столичен хотел „ Шератон “ и надмина по помпозност даже виенски бал, бе оповестена за събитието на годината. Ива и Антон се врекоха във безконечна честност пред 300 посетители, а кулминационната точка на вечерта бе рециталът на примата Лили Иванова, която е известно, че рядко приема  предложения да пее по сватби. Архивите още помнят, че грандиозното празненство мина при невиждани ограничения за сигурност, а свекърът на Ива – Васил Божков, по този начин и не бе видян измежду гостите.

Вече 6 години и половина синът му Антон и брачната половинка му са неразделни и се радват на постоянен брак. Двамата са родители на две деца. Първата им наследничка – Мая, която носи името на майката на Антон, се появи на бял свят скоро след сватбата им – през ноември 2013 година Почти 2 години по-късно Ива подари милионерския правоприемник с второ дете – наследник Васил, който кръсти на своя свекър. Снахата на Божков в никакъв случай до момента не е показвала обществено внучетата му, само че е засичана да ги води на детска градина, придружавана от цяла рота охранители.

Макар да са женени и с деца, Ива и Антон не престават да се радват на романтика. Двамата населяват ултралуксозен дом и постоянно си разрешават да пътуват до най-екзотичните точки по света. Една от обичаните им дестинации е гръцкият остров Миконос, прочут като Меката на милионерите от целия свят. Райското кътче земя всяко лято притегля най-богатите хора на планетата, включително и самия Васил Божков и фамилията му.

Припомняме, че точно на Миконос хазартният необут отпразнува своя 60-годишен празник през 2016 година. За настроението на юбиляря и защитите посетители на лъскавото празненство се погрижи персонално някогашната другарка на Григор Димитров – певицата Никол Шерцингер, чийто хонорар за 45-минутно шоу възлиза на 1,5 милиона $, пишат американски медии.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР