Снахата на Божков - Ива призна, че е изживяла една

...
Снахата на Божков - Ива призна, че е изживяла една
Коментари Харесай

Ива Софиянска-Божкова изживя кошмарна седмица

Снахата на Божков - Ива призна, че е изживяла една от най-кошмарните седмици в живота си, през която напрежението ѝ е пристигнало безусловно допълнително. След като татко ѝ Стефан Софиянски беше признат в болница " Токуда " след затруднения от ковид, Ива и мъжът ѝ Антон претърпели и битов призрачен сън. Луксозният апартамент в столицата, в който двамата живеят с двете си деца, едвам не изгорен. За благополучие рисковата обстановка била овладяна навреме и съществени вреди нямало.

Едновременно с това снахата на избягалия олигарх призна в обществените мрежи, че ѝ тежи, че е безработна и нито една телевизия не демонстрира интерес към нея. Ива обаче съобщи, че не мисли да сменя амплоато и към момента желае да се занимава с публицистика. В момента тя подготвяла независим план, който щяла да развива в онлайн пространството. Снахата на Божков разкри, че откогато е напуснала малкия екран, всекидневието ѝ е запълнено главно с грижи за двете деца като сега им оказва помощ с онлайн образованието.

През ден в дома ѝ идва жена, която да ѝ оказва помощ, защото не смогва с домакинските отговорности. Личната прислужница на сина и снахата на Васил Божков се грижела освен за изрядната непорочност в жилището им, само че и за блюдата на трапезата им. 33-годишната дъщеря на някогашния столичен кмет можела да готви единствено 2 неща: баница и филия с лютеница, призна самата тя. Затова и се налагало някой различен да се грижи за трапезата им, написа " Ретро ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР