Смятам, че няма преговори за предоговаряне на целите за декарбонизация.

...
Смятам, че няма преговори за предоговаряне на целите за декарбонизация.
Коментари Харесай

Евродепутат: Това, което днес е очевидно, тогава се случваше скрито и го знаехме малко хора

Смятам, че няма договаряния за предоговаряне на задачите за декарбонизация. Може да е имало неофициални диалози, в които Европейска комисия е споделила, че не е склонна на предоговаряне. Кабинетът " Петков " реализира извънредно дребна редукция на вългеродния диоксид. Не е реален огромен напредък по тематиката. Това сподели за NOVA News евродепутатът Радан Кънев.

По думите му България е редуцирала доста повече от 40% от добива във въглищните централи. " Те работят на най-малък потенциал. Доволен съм, че България има ръководство. В една съразмерно определена парламентарна народна власт партиите имат обвързване да сформират болшинство. Компромисът в политиката не е грях, а нужда. Важното е, че има кабинет и оттук насетне всичко ще се мери по икономическите резултати на ръководството ", съобщи той.

По думите му през 2020 година е сложил въпроса за правовата страна пред Екологичен потенциал. " Това, което през днешния ден е явно, тогава се случваше прикрито и го знаехме малко хора. Отхвърляше се от медийните анализатори, водещите фигури в правосъдната система и политиците. Сега всичко е на масата пред камерите. Става дума за кошмарна система от сенчести обвързаности, в която има всичко друго, само че не и правораздаване ", разяснява Кънев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР