Смятам, че Левски не спечели нито един важен мач в

...
Смятам, че Левски не спечели нито един важен мач в
Коментари Харесай

Хиндлиян: Левски не спечели нито един важен мач в последната година

" Смятам, че Левски не завоюва нито един значим мач в последната една година. Резултатът против Локомотив (Пловдив) беше пагубен, Левски игра селски футбол ", съобщи ръководителят на Националния клуб на последователите на " сините " Степан Хиндлиян по отношение на информациите, че наставникът на отбора Петър Хубчев може да бъде сменен след промяната на собствеността в клуба на конференция.

Новият притежател Наско Сираков съобщи през вчерашния ден, че ще организира диалог с Хубчев, след което ще реши неговата орис, а Хиндлиян разкритикува треньора на " сините ". " Левски завоюва против Лудогорец, само че след дузпи и би трябвало да бъдем чистосърдечни и да признаем, че там огромна роля има шансът, който беше на наша страна в оня миг. Не ме питайте в какво положение съм се прибирал от Пловдив онази вечер. Поредният мач, след който не ти се приказва. Резултатът беше пагубен, Левски игра селски футбол ", сподели той на днешното награждаване на последователите на Левски за тим на месец май в обичайна анкета на Пресклуб България.

На въпрос дали имат вяра, че тежките времена за клуба са свършили, откакто Наско Сираков публично стана притежател на тима, ръководителят на Тръст " Синя България " Даниел Стрезов отговори: " В момента не е значимо ние какво имаме вяра, а какво се случва. Факт е, че един от двата огромни казуса пред Левски към този момент е отстранен, а точно това, че мажоритарните притежатели са в неспособност да работят като такива. От тук-нататък остава втория проблем, който е обвързван с финансирането на клуба. По мое мнение решаването на този проблем минава и през известни структурни проблеми и много съществено стесняване и усъвършенстване на разноските, което естествено най-вероятно ще бъде обвързвано и със съответното намаление на спортните цели, както и през вчерашния ден Наско Сираков загатна. Мисля, че през времето доказахме, че не е това най-важното нещо за почитателите на Левски. Ако в околните няколко месеца се покаже, че в Левски се работи консистентно и вярно, поддръжката ще бъде налице ".

На въпрос дали почитателите са сюрпризирани, че Левски има дълг от 7 милиона лв. към предходния общоприет спонсор на клуба - Националната лотария, Стрезов изясни, че те са били наясно с този дълг и че предходните притежатели са финансирали клуба частично с дарения и частично със заеми, поради условията на УЕФА за Финансов феърплей, които не разрешават един клуб да се финансира напълно с дарения.

*Снимка: БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР