Смята се, че Джеръми Ренър е в много по-лошо състояние

...
Смята се, че Джеръми Ренър е в много по-лошо състояние
Коментари Харесай

Прегазеният Джеръми Ренър е в много по-лошо състояние, отколкото се смяташе


Смята се, че Джеръми Ренър е в " доста по-лошо " положение от предходните известия за здравословния му статус, откакто ужасяващ случай със снегорин го накара да се бори за живота си, написа " Daily Mirror ".

Звездата на " Marvel " беше смачкан от своя снегорин с тегло 6,5 тона на Нова година, като получи гръдна контузия и ортопедични пострадвания.

Той беше превозен с хеликоптер в болница след случая и се сподели, че е в сериозно, само че устойчиво положение след интервенцията.

Близки до Джереми в този момент споделят, че увреждането на гърдите му е доста, добавяйки, че му следва дълъг път към възобновяване. Един от приятелите му споделя: " Много по-лошо е, в сравнение с някой може да допусна. Джеръми е доста наясно с обстоятелството, че едвам не умря там ".

" Говори се, че увреждането на гръдния панер на Джеръми е било толкоз съществено, че е трябвало да бъде реконструирано посредством интервенция ", сподели различен вътрешен човек пред " RadarOnline ".

Възстановяването на 52-годишният артист евентуално ще бъде към две години, преди да влезе във форма. Близките му обаче имат вяра, че той е войник и е решен да премине през това.

Източникът отбелязва, че фамилията на Джеръми е било до него, до момента в който се възвръща в болничното заведение и се е опитвало да го разведрява след случая.

Джеръми показа в своята история в Инстаграм в понеделник, че му липсва " неговото щастливо място ", като прикани почитателите си да се стараят стоят сигурност в тежките метеорологични условия, предава дир.бг.

Той показа живописни фотоси на заснежени дървета и редица хижи, скрити от обилие от сняг

Съобщава се още, че Джеръми е изгубил съществено количество кръв при случая.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР