Смут и напрежение са завладели участничките в конкурса за красота

...
Смут и напрежение са завладели участничките в конкурса за красота
Коментари Харесай

Конкурсът на Слави – нагласен! Държанката на Христо Сираков, печели екскурзията до Малдивите

Смут и напрежение са завладели участничките в състезанието за хубост на Слави Трифонов и неговата 7/8 ТВ. Сред девойките, утвърдени за „ Мис Левски Г ”, интензивно се приказва, че надпреварата за женска хубост и разум във Вечерното шоу е нагласено и победителката е ясна още от старта му. Това е плеймейтката Дениз Хайрула, известна още като гадже на Христо Сираков.

Моделката, която няма никакви задръжки със свалянето на бельото си, от много време се оплаква, че постоянно я класират на второ място в състезанията, в които взе участие. Сега обаче нещата били опечени и най-сетне ще може да се похвали, че най-малко в едно съревнование е била първа, настояват осведомени. Това е точно надпреварата на Слави Трифонов за „ Мис Левски Г ”. Конкурсът бе разгласен още в първите дни след старта на 7/8 ТВ и бързо се трансформира в магнит за търсачките на евтина популярност. Дениз Хайрула обаче по никакъв начин не е евтина. Напротив – приказва се, че излизала много скъпо на своя спонсор Христо Сираков. Преди време се зашушука, че той даже я бил разкарал от обкръжението си, тъй като сметките му с нея не излизали. Но този слух по този начин и не беше доказан. Пред Слави Дениз сподели, че желала да бъде принцеса, а по-късно – да стане кралица.

Вечно усмихнатата брюнетка на външен тип няма нищо общо с визията на обичайните плеймейтки. Най-малкото, което я отличава от тях, е че е с естествени форми, надалеч от силиконовите бомби, с които са известни колежките ѝ. По лицето ѝ (засега) също не се откриват забележими следи от интервенция на експерти по естетична хирургия. Дениз най-малко досега влага не във външни усъвършенствания, а в връзки и градене на имидж. Връзката й с Христо Сираков и медийните й изяви могат да служат като проект за деяние на всяка уважаваща себе си плеймейтка. Тя е една от дребното представителки на тази „ прослойка ”, които показват в общественото пространство освен съблазън, само че и сексапил, съпроводен с поверителност по отношение на персоналния спонсор. Положителният резултат от тази тактика към този момент е налице. Моделката към този момент е съумяла да се вклини в фамилията на своя милионер. Малко преди началото на пандемията тя бе изловена, че е на отмора в Италия дружно със Сираков и неговите деца. Родната и доведената щерка на Христо били на годините на плеймейтката и трите към този момент били станали приятелки, настояват осведомени.
Това обаче надалеч не е задоволително за амбициозната Хайрула. Тя желае да е звезда. Именно по тази причина употребява връзките на своя спонсор, с цел да пробие във всевъзможни излъчвания.

Засега в архива й са записани участия в хитовите излъчени я „ Черешката на тортата ” и „ Семейни войни ”, а към този момент – и в „ Мис Левски Г ” на Слави Трифонов. Сред нейните съпернички в състезанието към този момент се шушука, че точно Дениз ще се окичи с короната и ще вземе огромната премия – отмора на Малдивите. Останалите девойки доста се нервират от последното, като считат, че навръх нея сходна премия не й е нужна, тъй като има кой да я заведе на Малдивите. За плеймейтката обаче не премията е значима, а първото място. Макар пред камерите да е постоянно усмихната, зад кадър тя не пропущала комфортен случай да се оплаче на своя обичан, че е като абонирана за второто място, което не подхожда нито на принцесата, която счита, че е, нито на кралицата, която желае да стане.

Най-после има късмет тази неприятна карма да бъде пресечена. В състезанието на Слави за момента Дениз събира извънредно утвърждение. Тя не инцидентно бе първата претендентка за короната, показана в неговото Вечерно шоу. Дениз бе и единствената, която получи оптималната оценка от журито за представянето си на първата задача в състезанието – писане на писмо за разлъка в гаджето. Журито бе в състав Слави, Камен Воденичаров и Иво Сиромахов. Нищо чудно Сираков и Трифонов авансово да са уговорили изхода от надпреварата. Не е изключено даже екскурзията до Малдивите да е платена точно от джоба на Христо, написа " Уикенд ".  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР