Фенове на Толкин – пригответе се! От компанията Уорнър брос“

...
Фенове на Толкин – пригответе се! От компанията Уорнър брос“
Коментари Харесай

Пускат нов филм по „Властелинът на пръстените“ през 2026 г.

Фенове на Толкин – пригответе се! От компанията „ Уорнър брос “ оповестиха, че ще пуснат нов филм по „ Властелина на пръстените “ през 2026 година Лентата е в ранен стадии на работа, като присъединяване взима и истинският режисьор на трилогията Питър Джаксън.

Все още не е ясно дали лентата ще бъде нова екранизация на добре познатата история или ще употребява като основа други текстове на Дж. Р. Р. Толкин.

Продуценти на новия филм са Питър Джаксън, както и сценаристите на истинската трилогия Фран Уолш и Филипа Бойенс. Проектът е в начален стадий на създаване на сюжета и ще „ изследва истории, които към момента не са разказани “, разясняват от компанията.

 Песни на елфи: Фестивал на фентъзи жанра се организира в Стокхолм Светът 1 мин. Песни на елфи: Фестивал на фентъзи жанра се организира в Стокхолм  Строят първото хобит село: Вдъхновено е от сагата „ Властелинът на пръстените “ Светът 1 мин. Строят първото хобит село: Вдъхновено е от сагата „ Властелинът на пръстените “  Най-скъпият сериал: Новата акомодация на Любопитно 1 мин. Най-скъпият сериал: Новата акомодация на " Властелинът на пръстените "  Публикуват невиждани до момента есета на Дж. Р. Р. Толкин за Средната земя Любопитно 2 мин. Публикуват невиждани до момента есета на Дж. Р. Р. Толкин за Средната земя  Песни на елфи: Фестивал на фентъзи жанра се организира в Стокхолм Светът 1 мин. Песни на елфи: Фестивал на фентъзи жанра се организира в Стокхолм  Строят първото хобит село: Вдъхновено е от сагата „ Властелинът на пръстените “ Светът 1 мин. Строят първото хобит село: Вдъхновено е от сагата „ Властелинът на пръстените “  Най-скъпият сериал: Новата акомодация на Любопитно 1 мин. Най-скъпият сериал: Новата акомодация на " Властелинът на пръстените "  Публикуват невиждани до момента есета на Дж. Р. Р. Толкин за Средната земя Любопитно 2 мин. Публикуват невиждани до момента есета на Дж. Р. Р. Толкин за Средната земя

Филмите от вселената на Толкин – трилогиите „ Властелинът на пръстените “ и „ Хобит “ – са едни от най-успешните създавани изобщо в кино историята. Те съставляват сериозен бизнес интерес за „ Уорнър брос “, споделят още от компанията.

През февруари 2023 година от компанията оповестиха, че са сключили договорка за основаване на „ многочислени филми “, основани върху книги на Толкин.

Оригиналната трилогия „ Властелинът на пръстените “, която беше основана от Питър Джаксън, донесе близо 3 милиарда $ облага в международен мащаб. Следващите три кино лентата по историята от романа „ Хобит “ също доближиха тази облага.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР